Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i super Asiulek.
Dzień Dobry w słoneczny ranek.U mnie zamieszanie na całego,panowie montują szafy.Ja relaksuję się przy komputerze bo przecież nie będę im na ręce patrzeć
Gratki Asiulku.......teraz będziesz sprawdzać numerki w przeglądarce
Heloł Felice .....ja też mam majstra i nie patrzę mu na ręce bo.......na dachu siedzi
Chciałabym już to mieć za sobą....ale jak skończą,to dla mnie głównie praca będzie.Decyzja co gdzie ma mieć swoje miejsce,no i przegląd całej garderoby.Kto ma ochotę pomóc mi? Asia deklarowała się,a teraz czmycha do Szczawna
Zapraszam...
Dryndnę jak już wszystko będzie zmontowane.Dziś robią główne szafy a później będą to łączyć w zabudowę,montować drzwi.Nie wiem ile to sumarycznie zajmie czasu,ale sądzę,że do końca tego tygodnia skończą.