Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Re: Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Post autor: gamlog »

Witaj Cierpliwa :)
Nie martw się humorami Efe ;). Widocznie ma zły dzień, najwyżej będziemy bawić się razem :D. A pretensje niech pisze w swoim temacie.
Pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobry wieczór Gamlog, cały czas się zastanawiam, gdzie niby te obelgi, które tak obraziły efe? Masz rację, to Twój wątek i tego się trzymajmy. A co do komitetu powitalnego, to myślę, że bliżej września pojawią się na tym forum nowi i jakaś ekipa w Iwo się zmontuje :) W ostateczności na chleb i sól na powitanie jeszcze mnie stać :lol: :lol:
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja też nie widzę tych obelg ;). Na powitanie wystarczy mi serdeczny Twój uścisk :D. I czekamy na tych nowych :D
forumowicz

Ok. To może być wykonalne, pod warunkiem, że nie przybędziesz bladym świtem lub w środku nocy. A tak poza tym, czy zwróciłeś uwagę, że Twój wątek ma prawie 950 wyświetleń, a aktywnych jest tylko kilka osób. Z tego wniosek, że jednak Iwonicz i Górnik we wrześniu interesuje innych, tylko nie wiedzą, jak się zalogować. Pewnie po prostu lubią podglądać. :shock:
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie w tym kłopot, że będę tym bladym świtem :D.

UWAGA UWAGA! Wszystkich podglądaczy zapraszamy do aktywnego udziału w tematach o Iwoniczu :D
forumowicz

Czy Ty masz pojęcie, o której pod koniec września jest wschód słońca :?: Problem w tym, że ja o takiej barbarzyńskiej porze niestety nie funkcjonuję :cry:
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2016 01:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: efe »

Przepraszam, żeby się coś ruszyło trzeba uderzyć ręką w stół.Mam swoje fobie ale na nikogo się nie gniewam,nie trzeba chleba i soli,wystarczy prawo jazdy.Uwielbiam Czeskie[słowackie] piwo w grubym kuflu i śliwowicę.Po co prawo jazdy,na wycieczki za granicę[na miejscu] wożę za darmo ale na powrocie zmiana zawsze wszyscy byli zadowoleni.Spotkać się kawę wypić,cóż zdrożnego to nie jest portal randkowy miło jest gdy spotka się kogoś pierwszy raz,o cholera my znamy się już 3-m.Cierpliwa zamawiam stolik 18.09.buty czerwone,przepraszam jeszcze raz[gamlok]też, my go przywitamy jeżeli nie będziemy mieli zabiegów. :P :P :P :P :P
forumowicz

właśnie wyobraziłam sobie, jak zaglądam pod 7 stolików w poszukiwaniu właściciela czerwonych butów :lol: :x :lol: Bo rozumiem, że zarezerwujesz jeden z tych siedmiu poleconych przez Dziadka? Kobieca intuicja mnie nie zawiodła, że twoje buty będą oryginalne 8-) Trudno poznać kogoś po np. czarnych butach, bo takich będzie w Krakowiaku 99,99% :( I tak się składa, że moje też mogą być czerwone, chyba, że przybędę incognito, wtedy nie będą. Prawko posiadam. Co do komitetu powitalnego dla gamloga, nie wiem, czy zauważyłeś, że ma on zamiar przybyć bladym świtem, a więc nie w porze zabiegowej. :)
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Masz rację Cierpliwa ;). Przyjeżdżam jeszcze przed zabiegami, a nawet przed śniadaniem, bo będę po 6 :D. I prawo jazdy też posiadam :D
forumowicz

to w Górniku turnus zaczyna się od śniadania? Z tego, co wiem, wszędzie turnus zaczyna się od obiadu (14.00) w pierwszym dniu, a kończy śniadaniem w ostatnim dniu. Sprawdź na skierowaniu, jak to jest. W najlepszym wypadku będziesz głodny, ale za to jeden z pierwszych do przyjęcia w recepcji. :(
ODPOWIEDZ