Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Betina71 »

Witajcie. :kwiat: :kwiat: :kwiat: Jestem po rozmowie telefonicznej z koleżanką asiulek i na jej prośbę przekazuję Wam wszystkim serdeczne pozdrowienia,promyki słoneczka , moc uśmiechu oraz buuzioooleee :twisted: :serce: :kwiat: 8-) .
Asiuek jest zadowolona pod każdym względem niestety zabiegi rozrzucone godzinowo przez cały dzień i nie bardzo ma czas by włączyć komputer i zerknąć tutaj.
Jeszcze raz przekazuję pozdrowionka i buziole od Niej dla Was. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
0

Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Podziękowania: 443
Awatar użytkownika
szalhan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2016 11:46

Post autor: szalhan »

Witam potencjalnych kuracjuszy:) ma ktoś skierowanie do Krynicy Zdrój na październik może?:):):)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

szalhan pisze:Witam potencjalnych kuracjuszy:) ma ktoś skierowanie do Krynicy Zdrój na październik może?:):):)
Może podasz jakieś konkretniejsze dane...ośrodek,dokładny termin i skąd jedziesz? ;) :kwiat: bo w Krynicy ciągle ktoś jest z tego forum :twisted: ;)
Awatar użytkownika
szalhan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

skierowanie mam akurat do MIELCA od 3 października:) ale skąd pojadę, to akurat sprawa do ustalenia:) mogę z nad morza z okolic Koszalina albo z wielkopolski z okolic Poznania:) poszukuję właśnie transportu na wspólną podróż:)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

szalhan pisze:skierowanie mam akurat do MIELCA od 3 października:) ale skąd pojadę, to akurat sprawa do ustalenia:) mogę z nad morza z okolic Koszalina albo z wielkopolski z okolic Poznania:) poszukuję właśnie transportu na wspólną podróż:)
Proponuję zatem abyś założył swój temat bo będzie widoczny i łatwiej kogoś znajdziesz a tutaj marne szanse spotkać kogoś w celu jakim poszukujesz ;)
Awatar użytkownika
szalhan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

temat założyłam, co prawda na razie bez odzewu, ale to chyba z powodu odległego terminu:( a tutaj zapytałam z ciekawości, czy ktoś się do Krynicy wybiera, bo może być i tak, że pojadę publicznym transportem, więc miło by było mieć bratnią duszę w czasie podróży:)
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2016 20:28

Post autor: Marysia65 »

szalhan pisze:temat założyłam, co prawda na razie bez odzewu, ale to chyba z powodu odległego terminu:( a tutaj zapytałam z ciekawości, czy ktoś się do Krynicy wybiera, bo może być i tak, że pojadę publicznym transportem, więc miło by było mieć bratnią duszę w czasie podróży:)
Szalhan firma VOYAGER jeździ trasą Kołobrzeg przez Koszalin Poznań do Krynicy Zdrój.
Ja jadę tym przewoźnikiem do Krynicy Zdrój ale już za tydzień.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
szalhan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

dzięki za wskazówki Marysia65:) wydaje mi się, że testowałam online już te połączenia, ale nie ukrywam, że gdyby ktoś jechał byłoby raźniej:) szkoda, że już teraz jedziesz:( miłego pobytu i dziel się wrażeniami:):):)
p.s. a jedziesz też do MIELCA czy akurat w inne miejsce?
Awatar użytkownika
Marysia65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2016 20:28

Post autor: Marysia65 »

Jadę do Leśnika Drzewiarza, ponoć bardzo fajne sanatorium, sprawdzę to i w odpowiednim czasie podzielę się swoja opinią
Awatar użytkownika
szalhan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pięknej pogody i miłego towarzystwa życzę:) i oby ta piekielnie długa podróż jak najszybciej przebiegła:) (no chyba że jedziesz nocą, to troszkę ułatwi trudy podróży:(
ODPOWIEDZ