Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jakoś ostatnio się rano nie wyrabiam ...może głodna nie chodzę ale domowe żarełko jakoś inaczej smakuje
To ja może chociaż [ obrazek zewnętrzny ] a potem [ obrazek zewnętrzny ] i dokładnie [ obrazek zewnętrzny ]kurze .....niech Małgosia ma na rano wszystko przygotowane
Witam wieczorową porą, jeśli o słodkościach to ja też upiekłam tort malinowy w kształcie serduszka dla mojego syna solenizanta Krzysztofa życzę dobrej nocy