NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2016 09:00
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 11

Re: NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Post autor: alien »

Małgonia :) thanks
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bozenag »

Anna-K pisze:Bozenag :kwiat: Na pewno będziesz miała w tym okresie duży wybór.Wyjedziesz tam gdzie Ci się zamarzy.Ja zwykle mam wyjazdy zimowe i jestem bardzo zadowolona.Tak mi się spodobało nad morzem w tym okresie,że w styczniu planuję wyjazd prywatny.
Witaj Aniu ja też byłam dwa razy już zimą raz w Kołobrzegu i raz w Rymanowie i było chanie zima mi nie przeszkadza aby ino panie w pokoju były ok to już jest ok ;)
mąż korzystał w tamtym roku w lutym ze zwrotów no to miał wybór spory wybrał Ustkę był zadowolony :) chociaż ja będę polowała na Świnoujście pozdrawiam :) :kwiat:
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bożena...Świnoujście fajną rzeczą jest... :D
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Byłam w Świnoujściu w październiku i było super.Nie nudziłam się ,z kijami przemierzałam bardzo odległe trasy.Jak do tej pory,zawsze miałam szczęście i trafiałam na bardzo sympatyczne współlokatorki,czego i Tobie Bożena życzę :kwiat:
Alien,Tobie także życzę dobrego współlokatora,chyba,że będziesz miał jedynkę i wtedy będziesz niezależny :kwiat:
Ilona58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2015 15:41
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ilona58 »

malgonia pisze:Ja mam numer dzisiaj 9926,byłam tydzien temu w naszym NFZ zapytac kiedy moge się spodziwać.Podobno u nas teraz 25,26 mieisęcy.Mnie wypada na grudzien styczeń
Małgoniu,
napisz mi proszę na priv nr telefonu do NFZ w Krakowie w sprawie zwrotów. mieszkam obecnie w Krakowie chociaż gdy rejestrowałam się na forum NS byłam w ŚNFZ

z góry serdecznie dziękuję :kwiat: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Alis
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 lip 2016 19:50

Post autor: Alis »

Dzwonie codziennie ale na razie posucha - nie ma żadnych zwrotów, albo może trzeba mieć duże szczęście. Nie wiem czy komukolwiek udało się ze zwrotów wyjechać w sierpniu. Czy ktoś z Was czeka na zwrot w najbliższym czasie?
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aniu w jakim ośrodku w Świnoujściu byłaś? Funkcjonuje jeszcze Swarożyć,Lazur i Albaros? No nie wspomnę o Energetyku ;)
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Byłam w Światowidzie.Tak Swarożyc i Energetyk funkcjonowały.Natomiast szczerze mówiąc nie wiem gdzie jest Lazur i Albaros.W takim układzie muszę jechać tam jeszcze raz,aby bardziej zapoznać się z topografią Świnoujścia.Może szanowny NFZ właśnie mnie tam skieruje na następny wyjazd,ale kiedy to będzie ?
Do Energetyka chodziłam na fajfy,było fajnie,a wieczorami zaglądało się i tam i w różne inne miejsca :kwiat: Miło wspominam pobyt,zresztą jak każde inne.Mnie jest wszędzie dobrze,więc nie narzekam
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: goośka71 »

Witajcie
Jak tam u Was numerki spadają ?
U mnie w jeden dzień euforia ( spadek o ok.150) a w drugi porażka 1 w dól lub 30 w górę
Czapka i szalik na pewno trafią do walizki :( ewentualnie kreacja sylwestrowa ;)
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

U mnie dzisiaj15 w dół :roll: , wczoraj ruszyło trochę szybciej bo ponad 100 i myślałam że ten trend sie utrzyma :) w tym tempie to na następne lato sie nie załapę .
ODPOWIEDZ