Czytacie książki?
- serendipity
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 gru 2011 18:45
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Czytacie książki?
Millenium (też polecane, dziękuję;)) teraz czytam do śniadań i mimo, że tylko 15-20 minut dziennie, cały czas wiem, o czym czytałam wczoraj. Bo to jest dobre:)
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Skończyłem "" Długi marsz"" Sławomira Rawicza. o heroicznej ucieczce szóstki ludzi z obozu pracy na Syberii przez Mongolię ,pustynie Gobi , Tybet do Indii.Choć to książka wspomnieniowa autora super się czyta . Bardzo polecam tym bardziej ,że oparta na prawdzie i końcowym sukcesie uciekinierów..
Teraz wróciłem do Ake Edwardsona "" Niech to się nigdy nie kończy ''
ale jak "" skończę'' to przejdę do czegoś bardziej ambitnego.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 161 razy
- Podziękowano: 76 razy
Ja ostatnio jestem w (Barcelonie) już kolejna wakacyjna książka o tym pięknym kraju...
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
"Nobliwy proceder" Philippa Gregory,nie jestem jej fanką,ale nowiutka wpadła w ręce
"Jak kamień w wodę" Chevy Stevens,podobno b.dobry thriller.Zobaczymy
"Kryminalistka" Joanna Jodełko,kryminał psychologiczny.Dobrze o niej piszą,a ja ciekawa jestem polskich,współczesnych"kryminalistek",bo wielki ich wysyp
"Burzliwe lato" to kontynuacja "Sekretów kobiet złotnika" Jeanne Bourin.XIII w.Paryż,ładnie
Z rzeczy poważniejszych "Góra Tajget" Anna Dziewit-Meller,bardzo polecam.I jeszcze najnowsza Hugo-Badera "Skucha",jego czytam wszystko,co wyda.
Czytamy
-
forumowicz
po lekturze kilku tytułów książka Eric-Emmanuel Schmitt - Historie miłosne najbardziej przypadła mi do gustu .
Jest to zbiór opowiadań, każde jest o miłości , jakże różnej miłości , prawdziwe? nieprawdziwe? .
Miłość jak dużo ma barw i odcieni ....