Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Też słyszałam mało,nawet znam jednego takiego ewenementa
No ale cóż....różne są "cudoczki" i jakoś trzeba z nimi żyć
Nie może być...
To jednak prawda...
A ja myślałem, że ktoś zmyśla...
A jednak
Mówisz, że to ewenementy zwane cudaczkami tak mają
No popatrz, jakie to dziwy są na świecie...
Oj o tych dziwach,to ja już nic nie będę pisać ,a byłoby co
Bo już strach się bać....będą topić....dusić....nawet przerobienie na placka mam zapwenione
Muszę koniecznie jakąś bratnią duszę poszukać....do ratowania...w razie czego
Nutka pisze:Oj o tych dziwach,to ja już nic nie będę pisać ,a byłoby co
Bo już strach się bać....będą topić....dusić....nawet przerobienie na placka mam zapwenione
Muszę koniecznie jakąś bratnią duszę poszukać....do ratowania...w razie czego
... potrzeby ratowania tego pierwszego... w razie czego
Gdzie tu jest miejsce na bratnią duszę...
Czy wiecie że...
W końcu czerwca ludność Polski liczyła 38 mln 422 tys. i była o 15 tys. mniejsza niż w końcu ubiegłego roku oraz o 27 tys. niższa niż przed rokiem - wynika ze wstępnych szacunków GUS. To przede wszystkim efekt tego, że w pierwszym półroczu liczba zgonów była w naszym kraju o prawie 9 tys. większa niż urodzonych dzieci. Ponadto liczba osób, które wyjechały w tym czasie z Polski na stałe, była o blisko 6 tys. większa niż tych, którzy osiedlili się na stałe nad Wisłą. W rezultacie utrzymał się notowany od pięciu lat spadek ludności naszego kraju, po niewielkim wzroście, jaki mieliśmy w latach 2008-2011
Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie.
Helen Exley