Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Całkiem pozytywne. Początki wprawdzie nie najlepsze bo po raz pierwszy mieszkam w takich trochę spartańskich warunkach ale pogoda i koleżanka w pokoju rekompensują wszelkie niedogodności.
Byłem kiedyś w Hutniku i jeśli ty uważasz to za warunki spartańskie to wybierz się do Eskulapa w Rymanowie, będziesz czuła się jak w piwnicy.
Wiedziałem, że się odezwiesz bo wszystkie gaduły plotły że nie wzięłaś sprzętu a ja wierzyłem w ciebie i mówiłem, że dasz sobie radę bez niego. Udanej rehabilitacji i miłego towarzystwa.
Hej kuracjusze!
Wybieram się turnus po Was. Mógłbym prosić o nr telefonu, mam pare pytań, a nie ukrywam że lepiej mi się rozmawia niż pisze- 662513998 proszę o sms lub sygnał ja oddzwonię- pozdrawiam