wyrzuty sumienia,jak to jest u Was?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

wyrzuty sumienia,jak to jest u Was?

Post autor: forumowicz »

nie mylić z wyrzutami nóg na boki!
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Re: wyrzuty sumienia,jak to jest u Was?

Post autor: Bunia »

Mam straszne
że nie byłam w Busko-Zdrój :(
Pozdrawiam serdecznie z nad w słoneczku otulonego Bałtyku Bunia.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

MAX

Super temat zastanawiam się czy aby na Forum ?
Wielu do dzis zastanawia się czy postąpilo godnie wobec Stalego Partnera/rki czy wobec poznanego nie tylko w sanatorium Partnera/rki .
Perspektywa czasu -doświadczenie uczy Nas ,że kolejny raz nie weszło by się do tej rzeki .....
Wyrzuty sumienia możemy mieć z wielu powodów zależy to tylko od Naszego Zaufania jakim nas obdarzono.
Tak

Zdarzyło mi Mieć kilkakrotnie wyrzuty wyrzuty Sumienia ,że nie postąpiłem tak czy inaczej.

Raz i zawiodłem Czyjeś Oczekiwanie może i Bałem się może i ,nie odwięczyłem się w stosunku do Pewnej Osoby , osoby ,która sama to Wyznala a dla ktorej bylem kims ..innym -twierdziła ,ze nawet wyjatkowymi !!!!!!!!!.
Byłem gruboskurny bałem się przekroczyc tej watłej Granicy ,aby bardziej nie cierpiała może nalezało Spełnić .....do dziś pozostaje Niesmak i wyrzut Sumienia ,ale i bardzo po latach może i wielkie ..pożądanie do Dzis jesteśmy znajomymi i do do dzis oboje poniekad mamy wyrzuty Sumienia z tym ,że jezeli wtedy przekroczylibysmy tą Granicę już zapewne bysmy dziś ze Sobą nie Rozmawiali ..
forumowicz

Witam MAX
Czy wyrzuty sumienia mam odpowiem,że tak ponieważ przez swoją chorobę nie mogłem się spotkać ze wspaniałymi osobami kiedy chciałem i ubolewam nad tym,lecz nie wiem dlaczego niektórzy nie tolerują innej osoby traktując go przepraszam za słowo olewająco i to oni powinni mieć wyrzuty sumienia. Każdy z nas ma jakieś problemy czy to duże czy małe lecz jeśli chce się pokazać kimś się nie jest to wtenczas zapomina o wszystkim i udaje,że się nie zna choć ta druga osoba dała by więcej aby móc choć przez chwile poczuć się do wartościowana,a nie odrzucana na bok. Miłego i słonecznego dnia życze. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Jeżeli mamy wyrzuty sumienia to znaczy, że mamy uczucia. Wiemy, że coś zrobiliśmy źle i to nas męczy. Że musimy zrobić coś czego nie chcemy i to też nas męczy. Że czegoś nie zrobiliśmy co powinniśmy byli zrobić...
forumowicz

Asik pisze:Jeżeli mamy wyrzuty sumienia to znaczy, że mamy uczucia. Wiemy, że coś zrobiliśmy źle i to nas męczy. Że musimy zrobić coś czego nie chcemy i to też nas męczy. Że czegoś nie zrobiliśmy co powinniśmy byli zrobić...
Oj tak........ :oops:
forumowicz

..."Nie odkładaj na jutro tego ,co powinieneś zrobić dzisiaj...." :oops: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Bardzo często mam wyrzuty sumienia, ale myślę, że taka powinna być natura ludzka. W sensie oczywiście pozytywnym
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Sumienie owszem posiadam ,żadnych wyrzutów ,wysypki tudzież innego rodzaju wykwitów na nim nie stwierdziłam :twisted: :twisted: :twisted:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Ciągle popełniamy błędy. Najczęściej te same. Choć wcześniej na koniec dnia postanawialiśmy: nigdy więcej !
Czy dzisiaj...w Dniu Zwycięstwa, mamy jakiś sukces ? Tzn. dzień bez błędu ?
ODPOWIEDZ