Książe Józef - Nałęczów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
cafe
Na forum od: 31 lip 2016 18:39
Staż sanatoryjny: 0

Książe Józef - Nałęczów

Post autor: cafe »

Witam! Czy ktoś z państwa posiada aktualne (rok 2016) wiadomości na temat pobytu w sanatorium Książe Józef w ramach NFZ? Jak wyglądają warunki,jeśli chodzi o zakwaterowanie,czy daleko jest do przejścia na zabiegi rehabilitacyjne,basen itp. Mam termin pobytu listopad 2016. Przeczytane do tej pory opinie z roku 2014 niestety nie napawają mnie optymizmem. Będę wdzięczna za jakieś konkretne informacje. Pozdrawiam forumowiczów.
Hrabina 8
Na forum od: 22 paź 2016 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Książe Józef - Nałęczów

Post autor: Hrabina 8 »

W sanatorium ksiaze jozef w naleczowie bylam na przelomie czerwca i lipca 2016 r w ramach nfz .pokoj mialam 3 osobowy z balkonemna 1 pietrze i to byl jedyny plus jesli chodzi o zakwaterowanie .pokoi z balkonem w ramach funduszu sa tylko dwa. Budynek z zewnatrz wyglada okazale ale kuracjusze z nfz sa w czesci ktora od lat ma byc remontowana .w moim pokoju wykladzina na podlodze stara i pomarszczona w pokoju okna dziurawe .ja mialam szczescie bo pokoj byl od poludnia od ponocy pokoje ciemne male ponure w czasie deszczu woda leci przez okna .zlozylam skarge do nfz podobno meja zamknac to skrzydlo .napisali ze nikt sie nie skarzyl tylko ja.personel bardzo przyjemny i pomocny jedzenie tez moze byc .na zabiegi chodzi sie na zewnatrz jest blisko .w sumie gdybysmy byli w nowej czesci byloby ok ..
ODPOWIEDZ