Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ida , przewertowałam w necie połączenia przez kilka godzin . Na razie do Krakowa jest jeden bez przesiadki . w Pażdzierniku też będzie jeden ale tylko w piątki i soboty . W ciągu tygodnia do Krakowa tylko z przesiadkami . Dla mnie jest to nie lada operacja logistyczna ,tym bardziej że tutaj też mam 20 km. do dworca w Gdańsku . Ale jeszcze trochę czasu jest , może w ostatniej chwili poczuję siłę na taką podróż
No jest jeszcvze w ciągu dnia Pendolino . Musiałabym dzień wcześniej wyjechać , może nawet przenocować w Krakowie ....,
Zawsze na południe jechałam kuszetką , to jest dla mnie najlepsza opcja...na leżąco ,
Rzeczywiście, z tymi wyszukiwarkami może być różnie, z koleją również. Dziś mi się pokazują te dwa połączenia o których Ida mówisz. Wczoraj było inaczej.
Szukaj w "rozkład-pkp.pl", bo w e-podróżniku, to wychodzą nieraz dziwne rzeczy, jeśli chodzi o pociągi. Te dwa pociągi będą jeździć z pewnością i w jesieni, tylko ten wcześniejszy zamiast do Zakopanego, to tylko do Krakowa.Miesiąc wcześniej załatwisz sobie kuszetkę i będzie ok.
Atina pisze:Sztani pazdziernik chyba Cię zastanie oby w górach
Zgadłaś Atina od 05.10 .Ustroń Rosomak . jednak rezygnuję bo mam małe problemy zdrowotne i termin mojej terapii teraz może się przedłużyć . Muszę zwrócić skierowanie choć wiadomość mam z przeglądarki i nie dotarło do mnie jeszcze pismo z NFZ. Smutne bo miejscowość fajna , i termin super na chodzenie jesienne po górach . Może innym razem będę miał więcej szczęścia ( jak oczywiście znajdę do niego klucz) Nie rozpaczam z tego powodu .