Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Beatko, bardzo dziękuję, spróbuję nawiedzić Zapiecek. Szkoda tylko, że nie będę mogła założyć moich ukochanych szpilek. Na razie wyjmuję, popatrzę i myślę, że może kiedyś jeszcze je założę. Bez szpilek też można się dobrze bawić. No i usłyszeć, te oczy zielone, też byłoby miło
Teri5 Nie od razu trzeba tańczyć po złamaniu stópki. Posiedzieć w miłym towarzystwie też w Zapiecku można. A po np. 2 tygodniach rehabilitacji to potańcować będziesz mogła Pozdrawiam i sama zobaczysz Oo,teraz o szpilkach przeczytałam:) Może tam ich nie zabieraj To w końcu góralska karczma,po co się męczyć? Uśmiech zabierz do Zapiecka a zobaczysz co się będzie działo
Beatko, widzę,ze Ty taki nocny marek jak ja. Nie zabiorę szpilek, bo tymczasem są poza moim zasięgiem. Nawet jeśli tańce nie dla mnie, to i tak miło jest popatrzeć na wesołych, fajnie się bawiących ludzi. Kolorowych snów.
Chcę się wybrać w góry do Ustronia do sanatorium z pełną odpłatnością w wysokości ok. 2000 zł.w miesiącach wrzesień - październik na turnus 14 dniowy. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć na temat któregoś ośrodka sanatoryjnego lub ośrodka wypoczynkowego z rehabilitacją. Chciałbym spędzić ten czas w przyzwoitych warunkach w pokoju jednoosobowy i aby baza zabiegowa była na przyzwoitym poziomie. Za wszelkie rady, podpowiedzi i uwagi z góry dziękuję.
Remik pisze:Zbigniew no proponujemy jak w temacie "Równica" nic dodać nic ująć byłam dwa razy i pewnie kiedyś wpadnę tam ponownie odświeżyć wspomnienia
Równica ma świetna bazę zabiegową , ale to moloch.
Osoby starsze i mające kłopot z poruszaniem się mogą mieć kłopot ( chociaż wiem,ze pielęgniarki dowoziły osoby najbardziej potrzebujące)
nawet wózkiem wszędzie dojedzie a zaleca się dla osób nie mogących nawet wózkiem się poruszać aby były z opiekunem lub w ostateczności są osoby gdzie dostarczą na zabiegi.Wiadomo są windy czy podjazdy (mogą czasem nie działać ) są windy kilka nie ma problemu no może i moloch ale ten moloch właśnie bardzo mi się podoba taka miłość co zrobić