oceń sanatorium Tryton w Świnoujściu
oceń sanatorium Tryton w Świnoujściu
Bardzo proszę o opinie, interesują mnie warunki bytowe, przydział do pokoi, odległość na zabiegi. Spotkałam się z jedną opinią, niestety negatywną pod każdym względem. Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Powód: uściślono tytuł
Re: oceń sanatorium
Witaj. Myślę, że trafiłaś ...??? a no właśnie. To zależy jak na to spojrzeć.Makapa58 pisze:Witam. Dostałam przydział do sanatorium Tryton w Świnoujściu, nic nie wiem na temat tego ośrodka.
Bardzo proszę o opinie, interesują mnie warunki bytowe, przydział do pokoi, odległość na zabiegi. Spotkałam się z jedną opinią, niestety negatywną pod każdym względem. Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
Jeżeli wyjazd masz w sierpniu lub we wrześniu to sam pobyt w Świnoujściu wynagrodzi ci resztę.
Ta reszta to Tryton. Zaleta to położenie, położony przy samej promenadzie naprzeciwko dawnego Słodkiego Centrum.
Dzisiaj to centrum przy romenadzie przesunęło się nieco w stronę cypla odkąd wybudowano apartamentowce
na wydmach i dawnym polu namiotowym oraz wydłużono promenadę w tamtym kierunku.
I to jedyna zaleta Trytona. Na zabiegi będziesz musiała chodzić, wprawdzie niedaleko, ale jednak.
Podobnie sprawa posiłków. Ja się stołowałem w Koralu tuż obok. Jest w Trytonie kawiarenka całodobowa, ale bez tańców.
To jednak nie problem ponieważ wokół jest sporo miejsc gdzie można potańczyć, zwłaszcza w sezonie.
Tryton to taki typowy Gierek. Czas się zatrzymał dawno temu, ale ciągle żyje skoro NFZ tam wysyła.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Re: oceń sanatorium Tryton w Świnoujściu
Wytrzymać to da się w zasadzie wszędzie.Mimo, że warunki mieszlaniowe pozostawiają wiele do życzenia to da się wytrzymać.
Ale przełom październik- listopad gdy pogoda nie dopisze,
a to możliwe to będzie ciężko. Pozostają jedynie tzw. zajęcia na pokojach
Lub ta kawiarenka na dole. To jeżeli chodzi o sam Tryton.
Oczywiście w Świnoujściu jest co oglądać, zwiedzać, ale raczej przy dobrej pogodzie.
Dobra pogoda to w zasadzie połowa udanego turnusu.
Ja wybieram się do Świnoujścia prywatnie po raz któryś z kolei, ale 4 września.
Byłem wiele, wiele razy i ciągle mi mało Świnoujścia.