Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Po co ja do tego domku wróciłam tyle roboty i problemów i wyjść z chałupy nie mogę,bo czekam na kuriera ( troszkę za duże zakupy zrobiłam, więc wypróbowałam system przesyłowy )
Pozdrawiam was z mojej kanapy
Adelko dziś w domku cały dzionek.Miałam komputerowca,powoli muszę ten domowy bajzel składać do kupy.Jutro ruszam z samego ranka na giełdę kwiatową i inne bazarowe owocowo warzywne zakupy.
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam Nocnym,Gościom i...Podglądaczom chciałem zameldować że jeszcze żyję i w miarę egzystuję-obiecuję poprawę w kwestii bytności tutaj
Ale ja się za Wami stęskniłam ale czasu malutko i nie ma kiedy laptopka odpalać pozdrawiam z urokliwego jeszcze słonecznego Szczawna rehabilitacja przebiega bardzo dobrze, nóżka nie sprawia problemów, zapomniałam....co to leki p/bólowe buziole Wam przesyłam i kawę zostawiam