Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: Narewka »

Pomyśl w jakim ja jestem szoku..Mało tego, ze wczoraj miałam nr 1070, to dziś o 4 więcej. Zwroty, czy co?? Ale na zwroty nie sposób się dodzwonić, tak więc dziś pakuję się i jadę na działkę.Co ma być, to będzie, już sobie odpuszczam to nerwowe wyczekiwanie.Las, grzybki, spacery czekają. Pozdrawiam kolejkę..
Ponieważ minęły 2 lata, zaczęłam więc trzeci rok oczekiwania na skierowanie..Nieźle..doganiamy fundusz śląski..
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj ewiko, dzięki za miłe słowa oby się spełniły przynajmniej w przyszłym tygodniu. Bardzo się cieszę,że jestem z wami na forum. Zawsze w grupie raźniej. Tobie też oczywiście kibicuję w drodze do sanatorium - czy twój wyjazd jest odległy?
pozdrawiam wszystkich :kwiat: :kwiat: :serce:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

baj- dorko,ja dopiero wróciłam z sanatorium , i mój wyjazd jest baaardzo odległy :lol: . Jednak, zdążyłam już wysłać kolejne skierowanie, i grzecznie oczekuję na przyznanie mi numerku w dłuuuugaśnej kolejce. Ale oczekiwanie w tak przemiłym towarzystwie , to sama radość. Nawet nie obejrzymy się, a już kolejny przydział , listonosz wręczy nam osobiście.....
Awatar użytkownika
bogusia28
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2014 17:25
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bogusia28 »

Witam. Mój pociąg pędzi! od poniedziałku 1314 numerków w dół.Pozdrawiam wszystkich cieplutko :)
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy