Cieplice Dom Zdrojowy 28.10.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2016 13:00
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 2

Cieplice Dom Zdrojowy 28.10.2016

Post autor: AjkaKK »

Witam. Wyjeżdżam do sanatorium od 28.10.2016r. Dom Zdrojowy CIEPLICE. Jestem z Kędzierzyna-Koźla. Czy jest ktoś, kto się w tym terminie też tam wybiera? Pozdrawiam :D
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Re: Cieplice Dom Zdrojowy 28.10.2016

Post autor: xzibi »

AjkaKK pisze:Witam. Wyjeżdżam do sanatorium od 28.10.2016r. Dom Zdrojowy CIEPLICE. Jestem z Kędzierzyna-Koźla. Czy jest ktoś, kto się w tym terminie też tam wybiera? Pozdrawiam :D
Witaj AjkaKK, ja tam zawitam o dzień wcześniej , od 27 zaczyna się mój turnus ;) Pozdrawiam.
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam :D Mnie chyba pomroczność jasna ogarnęła jak pisałam poprzedni post, bo przecież mój turnus również zaczyna się od 27.10. :lol: Totalna gapa ze mnie. Nie mam doświadczenia w takich wyjazdach, jestem debiutantką, może więc jakaś podpowiedź co mam ze sobą zabrać żeby na miejscu nie okazało się że czegoś mi brakuje. Pozdrawiam serdecznie. :)
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... =4&t=10373 to jest link a w nim 142 strony w temacie co zabrać.Lektura jest spora bo są porady z przymrużeniem oka oraz takie naprawdę pomocne ale sama musisz przesiać te porady a jest tego naprawdę sporo.Nie taki wilk straszny, myślę o sanatorium jak Ci czegoś braknie to ktoś życzliwy zawsze się znajcie i Ci pomoże choćby ja ;)
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Rzeczywiście czytając porady uśmiałam się momentami do łez :D Jednak nurtuje mnie jedno - po co brać kabel do telewizora??? :roll: Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

AjkaKK pisze:Rzeczywiście czytając porady uśmiałam się momentami do łez :D Jednak nurtuje mnie jedno - po co brać kabel do telewizora??? :roll: Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Co niektórzy będąc w sanatorium oglądają TV. Różne zabezpieczenia ośrodki stosują aby nie oglądać programów nie uiszczając opłaty. Są takie w których dają pilota i przewód antenowy od gniazda do TV z stąd na pewno podpowiedź forumowicza aby zabrać przewód by uniknąć dodatkowych kosztów pobytu a zapewniam że są ważniejsze wydatki. ;)
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Aaaaa to tu jest pies pogrzebany ;) Dziękuję za wyjaśnienie. Więc wiem już czego zabierać nie muszę, bo myślę że znajdzie się wiele przyjemniejszych rzeczy niż oglądanie TV :lol: Przynajmniej na to liczę ;)
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

AjkaKK pisze:Aaaaa to tu jest pies pogrzebany ;) Dziękuję za wyjaśnienie. Więc wiem już czego zabierać nie muszę, bo myślę że znajdzie się wiele przyjemniejszych rzeczy niż oglądanie TV :lol: Przynajmniej na to liczę ;)
dokładnie tak .... TV nie wykupujemy nigdy bo nie mamy czasu nic oglądać i nie chcemy.
W czasie ostatniego pobytu na miejscu dokupilismy jedynie odświeżacz do toalety spray - przydaje się, kiedy toaleta w pokoju, hihi.
Bogutka
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hi hi hi, fakt, myślę że również zabiorę takowy przedmiot ze sobą, ewentualnie żeby nie dźwigać zakupię na miejscu :lol: Chyba że pokój będzie jednoosobowy :lol: Nie wiem czy jest nawet taka możliwość żeby dostać jedynkę, pewnie ZUS ma zakontraktowane pokoje od dwójek w górę.... Pozdrawiam serdecznie
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Halo halo, jaka cisza w eterze.... Czy nikt się więcej nie wybiera w terminie 27.10.2016r. do Cieplic??? :( Chyba że za wcześnie się wyrwałam z tym postem, może większy odzew będzie we wrześniu :P Pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ