Wistom Kołobrzeg - małżeństwa
-
Gość
Wistom Kołobrzeg - małżeństwa
Drodzy Kuracjusze...
Może ktoś ma wiedzę, jak są kwaterowane małżeństwa w tym obiekcie? Dostają standardowe dwójki, czy może dwójki w studio, a może wręcz są rozdzielane? Robić jakieś starania w tym względzie czy zdać się na los i liczyć, że dostaniemy z żoną normalną dwójkę, jak by logika nakazywała? A jeśli działać to teraz czy na miejscu po przyjeździe?
I drugie pytanie do kierowców - parkowanie bezproblemowe ?( parking w obiekcie czy na zewnątrz, płatny czy nie)
Wyjazd dopiero 24 września, ale może w sprawie pokoju trzeba by jakieś kroki już podejmować dlatego prosimy o szybką odpowiedź. Trochę boję się dzwonić - nie wiem, jaka będzie reakcja...
Pozdrawiam
Kazimierz
- zorro
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 sty 2014 07:00
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wistom Kołobrzeg - małżeństwa
Myślę, że powinieneś wykonać telefon do recepcji i przedstawić kwestię... nie pytając, tylko informując o planowanym pobycie i potrzebie zarezerwowania pokoju dla dwojga...
Dzwoniąc zwróć pod uwagę na godzinę planowanej rozmowy... Najczęściej w godzinach porannych recepcja ma wielu klientów i spraw do załatwienia, więc odpowiednią porą będzie czas obiadu. Wtedy w recepcji jest luzik...
Powodzenia
-
Gość
Mam dzwonić na 5 dni przed przyjazdem, pewnie dopiero wtedy będą przydzielać pokoje.
Dzięki za podpowiedź. Wiem przynajmniej na czym stoję.
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Było wiele małżeństw , zawsze byli razem w pokoju
Starają się, małżeństw nie rozdzielać
Póżniej przedzwonisz , do żródła i zgłosisz że małżeństwo
Pokój w zależności , od standartu pozdrawiam
-
Gość
Ale ponawiam pytanie do kierowców - jak z parkowaniem? Na zdjęciach widać dość duży parking wciśnięty między dwa obiekty - czy to tam zostawiamy swoje cacka? A co z opłatą?
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
-
forumowicz
-
Gość
Dzięki za świeżutkie wieści. Bardzo chętnie poczytam jeszcze więcej szczegółów, wszystko mnie interesuje.
Gimnastyka w basenie raczej pewna? Czepek wymagany?
Pozdrawiam
Kazimierz
-
forumowicz
-
forumowicz