Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jawa to dopiero początek,początek września na pewno już się coś trafi a może nawet koniec sierpnia.U mnie na bilingu było 52 połączenia z funduszem ale warto było.
Życzę powodzenia.
Bogutka5 pisze:Jawa cierpliwie dzien po dniu albo i dwa razy dziennie .... oni do Ciebie nie zadzwonią hihi.
Bogutka
A w niektórych NFZ podobno dzwonią , np. w Dolnośląskim . napisałam "podobno" , bo sama tego nie doświadczyłam , ale ktoś z Dolnego Śląska tego doświadczył i pisał na forum
Jejku dodzwoniłam się. Ale zaczęłam od pytania o zwrot na wrzesień, pani kazała dzwonić po 20 i z tego stresu nie zapytałam czy w ogóle są zwroty i dokąd.
Jak w końcu dodzwonimy się do szanownych pań, to zapominamy przysłowiowego "języka w gębie". Ilekroć dodzwoniłam się , to zawsze trafiałam na bardzo niesympatyczną osobę, i ze strachu przepraszałam że w ogóle zakłóciłam pani spokój w pracy....