Gdańsk Sobieszewo sanatorium Jantar
Gdańsk Sobieszewo sanatorium Jantar
Ogólne wrażenie z całego pobytu oceniam średnio, najważniejsza była rehabilitacja bo po to właśnie pojechałem była OK, choć spodziewałem się czegoś innego przede wszystkim takich zabiegów których nie mam w miejscu zamieszkania no ale trudno, te które miałem też bardzo mi pomogły. Tak jak w poprzednich komentarzach potwierdzam jedzenie było smaczne, jak komuś było mało można iść na smaczną rybkę do tawerny. Jedyny mankament to pora roku krótki dzień na spacery wiosna, lato nawet wczesna jesień byłoby super bo okolica jest piękna, las niedaleko spacerkiem na dużą plażę.
Jeszcze rozrywki to ogólnie NUDA, wieczorki dwa razy w tygodniu w nie ciekawej salce bez bufetu, czy kawiarni. Tak więc warto zaopatrzyć się w ciekawą lekturę.
Pozdrawiam znajomych z turnusu, a szczególnie koleżanki od stolika i współlokatora Wojtka.
Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla Pani Magdy za cierpliwość do moich włoskich rozmówek.
Wiesiek
Re: Gdańsk Sobieszewo sanatorium Jantar
Ponieważ już tam byłeś to proszę o informację czy wystawiają tam druki zwolnień po kuracji czy muszę załatwić przed wyjazdem u własnego lekarza?
Jadę 28.06.2013 więc mam jeszcze czas. Będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam