Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2016 01:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Post autor: efe »

Znalazłem;Szczawnica 28 Listopad,i przypomniał mi się kawał.Spotykają się dwie koleżanki-co porabiasz,jadę do sanatorium-w zimie?-mi tam obojętne kiedy ja zawsze w łóżku ciepło mam. :D pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Na szczęście wrzesień to koniec lata ;)
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gamlog »

I początek jesieni ale żeby to była złota, polska jesień :).

Do wyjazdu coraz bliżej i dalej brak chętnych do Górnika :?: :cry:
forumowicz

Wychodzi na to, że na forum jest nas tylko trójka chętnych na spotkanie w Iwoniczu. Reszta tylko kuka :shock: i woli zachować dystans. Pożyjemy, zobaczymy :?: zawsze to jakieś nowe doświadczenie (mam nadzieję, że miłe) i okazja do spotkania kogoś poznanego na forum i podzielenia się wrażeniami z pobytu :o , tym bardziej, że będziemy w różnych obiektach . Pozdrawiam :kwiat: i zapraszam na mój wątek :serce:
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dobry wieczór wszystkim tzn.2-osobą,do wyjazdu coraz bliżej a tu nikogo.Wierzę że będzie miłe to zależy od nas i aby pogoda był spacerowa anie barowa tak jak dzisiaj.Pozdrawiam 8-)
forumowicz

efe pisze:Dobry wieczór wszystkim tzn.2-osobą,do wyjazdu coraz bliżej a tu nikogo.Wierzę że będzie miłe to zależy od nas i aby pogoda był spacerowa anie barowa tak jak dzisiaj.Pozdrawiam 8-)
Dobry wieczór efe :kwiat: Razem jest nas trójka, więc nikt nie powinien czuć się samotny. Nawet przy barowej pogodzie :roll: Można spacerować. To tylko kwestia wyboru .....odzienia i towarzystwa. W dobrym towarzystwie nawet deszcz i ziąb nie przeszkadza :D
forumowicz

Efe :kwiat: jak będzie barowa to pójdziemy do baru :P a jak spacerowa, to na spacer ;)
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Cierpliwa Ty to powiedziałaś,ja miałem to na myśli.Raczej samotność nam nie grozi :kwiat:w barze zawsze jest gorące mleko jak przemokniemy albo pójdziemy do sałny wygrzać ciało :twisted:
forumowicz

Efe, nie miałam na myśli baru mlecznego :D a z tą sauną, hmmm :?: czy ja wiem :?: nie, każdemu służy :mrgreen: No i nie grają tam :(
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Może być sucha :D a muzyka z laptopa,dobranoc.PS.mleko :?: 8-) :twisted:
ODPOWIEDZ