Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Słoneczko,jak się chce to ze wszystkim daje się radę.Ponadto nie zawsze i nie wszędzie jest drogo.Ten mój wyjazd jest całkowicie prywatny,przez nikogo nie sponsorowany i z wcale nie takiej wysokiej emerytury.
Sponsoring mile widziany ale bez też można dać radę.Ja jeszcze przed oczyma mam majowy szał w Dziwnówku i już zaplanowane dwa następne wyjazdy.Jak mam doła to te perspektywy dają siły Jak to mawia moja gorsza połowa ....Od wyjazdu ...do wyjazdu.Remik ma rację za tysiaka zimą nad morzem można świetnie wypocząć