Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dostałam przydział do sanatorium "Promień". Proszę o Państwa opinie, czego mogę się spodziewać lub czego wystrzegać w tym miejscu. Proszę o info jaka jest opłata uzdrowiskowa w Ciechocinku , którą muszę doliczyć do kosztów pobytu. Pozdrawiam.
Witaj Basiu! myślę,że admin nas nie wyrzuci stąd.nie byłam w tym sanatorium,ale się nabiegasz bo to jest chyba najdalej od centrum Ciechocinka położony obiekt.Na tańce będziesz miała najbliżej do Uroczej,Targonu do sławetnej "stodoły' na fajf ok 2 km.
Pozdrawiam
Aniu smutne to co piszesz, ale raczej nie dam rady zamiany na inny obiekt. Może uda sie zorganizować tańce na miejscu? Zobaczymy. Pozdrawiam Ciebie serdecznie
Obok ośrodka ścieżka rowerowa, a łyżworolki znów tak dużo nie kosztują
Prawie na przeciwko piękny park sosnowy - będzie fajnie bo tak być musi
Fakt, że do centrum trochę daleko ale może to i dobrze
Wiadomości z google maps
Witaj Basiu Jestem świeżo po powrocie z Ciechocinka Fakt Promień jest trochę na uboczu ale to nie jest znowu tak daleko.Fajnie ,będziesz miała pod nosem lasek sosnowy do spacerów....nie zapomnij zabierać coś dla wiewiórek .A przez lasek(to taki park z alejkami) blisko do Wojskowego na basen,saune (bardzo fajny ,bywałem tam) i oczywiście wieczorem na tańce.A i przynajmniej najbliżej nad Wisłę jak lubisz śmigać z kijkami.Napewno już kwitną kwiaty w parkach,ja załapałem się na bidulki bratki i ogólne sprzątanie po przedłużonej zimie . Pozdrów Grzybek odemnie.......to był stały punkt w codziennych włóczęgach po Ciechu na miły dzień
Dziękuję, widzę, że nie jest tak źle. Lubię wędrówki, a ostatnio nie miałam na to czasu Samo życie. Sześć dni zabiegowych w tygodniu, spacery i ...tańce, to jest to czego potrzebuję. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, miłej i słonecznej niedzieli życzę
Już czas powoli zakończyć pakowanie i w drogę Życzę Tobie udanej kuracji, trafionych i skutecznych zabiegów, pogody i super towarzystwa
I nie zapomni zapakować swojej słynnej... chustki