Ciechocinek sanato "Promień" - proszę o opinię

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Ciechocinek sanato "Promień" - proszę o opinię

Post autor: forumowicz »

Dostałam przydział do sanatorium "Promień". Proszę o Państwa opinie, czego mogę się spodziewać lub czego wystrzegać w tym miejscu. Proszę o info jaka jest opłata uzdrowiskowa w Ciechocinku , którą muszę doliczyć do kosztów pobytu. Pozdrawiam. :) :kwiat:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Ciechocinek sanato "Promień" - proszę o opinię

Post autor: Anka »

Witaj Basiu! myślę,że admin nas nie wyrzuci stąd.nie byłam w tym sanatorium,ale się nabiegasz bo to jest chyba najdalej od centrum Ciechocinka położony obiekt.Na tańce będziesz miała najbliżej do Uroczej,Targonu do sławetnej "stodoły' na fajf ok 2 km.
Pozdrawiam
forumowicz

Aniu smutne to co piszesz, ale raczej nie dam rady zamiany na inny obiekt. Może uda sie zorganizować tańce na miejscu? Zobaczymy. Pozdrawiam Ciebie serdecznie :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Basieńko :serce: :kwiat:

Oplata uzdrowiskowa w Ciechocinku to 3,70 PLN za dobę :shock:
forumowicz

Dzięki Selene, w takim razie czeka mnie poważna inwestycja związana z Ciechocinkiem :lol: Pozdrawiam serdecznie :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Obok ośrodka ścieżka rowerowa, a łyżworolki znów tak dużo nie kosztują :lol: :lol: :lol:
Prawie na przeciwko piękny park sosnowy - będzie fajnie bo tak być musi :D
Fakt, że do centrum trochę daleko ale może to i dobrze :D
Wiadomości z google maps :D
forumowicz

Witaj Basiu :) Jestem świeżo po powrocie z Ciechocinka 8-) Fakt Promień jest trochę na uboczu ale to nie jest znowu tak daleko.Fajnie ,będziesz miała pod nosem lasek sosnowy do spacerów....nie zapomnij zabierać coś dla wiewiórek .A przez lasek(to taki park z alejkami) blisko do Wojskowego na basen,saune (bardzo fajny ,bywałem tam) i oczywiście wieczorem na tańce.A i przynajmniej najbliżej nad Wisłę jak lubisz śmigać z kijkami.Napewno już kwitną kwiaty w parkach,ja załapałem się na bidulki bratki i ogólne sprzątanie po przedłużonej zimie . Pozdrów Grzybek odemnie.......to był stały punkt w codziennych włóczęgach po Ciechu :) na miły dzień :kwiat:
forumowicz

Dziękuję, widzę, że nie jest tak źle. Lubię wędrówki, a ostatnio nie miałam na to czasu :cry: Samo życie. Sześć dni zabiegowych w tygodniu, spacery i ...tańce, to jest to czego potrzebuję. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, miłej i słonecznej niedzieli życzę :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Basieńko :serce: :kwiat:

Już czas powoli zakończyć pakowanie i w drogę :!: Życzę Tobie :serce: udanej kuracji, trafionych i skutecznych zabiegów, pogody i super towarzystwa :!: :D
I nie zapomni zapakować swojej słynnej... chustki :lol:

Selene :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, Selene po co Basiu chustka- tyle lokali w Ciechu, a w każdym inne...chustki Basi- pozdrawiam Cię serdecznie i wiele przyjemności życzę :) :) :)
ODPOWIEDZ