Iwonicz Zdrój - 04.08-25.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Iwonicz Zdrój - 04.08-25.08

Post autor: teśka »

Andrzejku, ale miałeś przyjemność przebywania w moim towarzystwie :)
To chyba namiastka smaku iwonickiej kawusi :lol:

Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Teśka :kwiat: jak przygotowania do wyjazdu ? Dzisiaj sobie uświadomiłam , że do wyjazdu zostało kilka dni :shock: ,czas zacząć myśleć o pakowaniu . A na kawusię zapraszam do "Zdrojowej" :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Moje przygotowania do wyjazdu jeszcze w proszku Anusiu :) Mam zamiar zacząć w przyszłym tygodniu.
Przede wszystkim przygotować autko :)
No... jakaś garderoba też jest ważna ;) Przecież tańce tuż obok... :)
A szczegóły Zdrojowej omówimy w odpowiednim czasie ;)

Pozdrawiam :kwiat:
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 4 razy

Post autor: p-siak »

Witam,żona jedzie dzień wcześniej,lecz z lubelskiego.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam :)
A do jakiego sanatorium wyjeżdża Twoja żona Grzegorzu?

Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witajcie moi Drodzy :)
Już od dwóch dni cieszę się urokami Iwonicza, który przywitał mnie cudownym słoneczkiem :D
Dwa wieczory i ... dwa lokale taneczne w moim rozpoznaniu ;)
Pierwszy wieczór w Glorietcie, ponieważ tam nocowałam i nie chciało mi się, po podróży autkiem, nigdzie wychodzić :)
Wczoraj natomiast, po popołudniowym spotkanku z sympatyczną forumową Anusią, udałyśmy się do Krakowiaka :)
No i oczywiście rezerwacja na sobotę już dokonana :)
Tyle uroków ale....
Są tu forumowicze, którzy wybierają się do Białego Orła i czekają na kilka słów...
Niestety, nie mam dla Was wieści, które byłyby dla Was zadowalające lub chociażby - informujące. A to dlaczego?
A to dlatego, że tam po prostu nie jestem. Ośrodek ten jest w trakcie małego remonciku, którego efektem mają być gabinety zabiegowe na miejscu.
To jest jakiś plus :) Ale niestety, minusem tego jest to, że przeznaczono na to kilka pokoi dwuosobowych.
Resztę takich pokoików przeznaczono dla małżeństw, kuracjuszy prywatnych i ZUS-u. Mój turnus NFZ mógł cieszy c się jedynie "trójeczkami", które są moim zdaniem bardzo ciasne. Nie wykluczam, że mając wspaniałe kobietki za współlokatorki i taki pobyt można zaliczyć do udanych. Dla mnie to jednak byłaby męczarnia.
Iwonicza jednak nie opuściłam, bo byłoby szkoda, ale poruszyłam kilka "sznureczków" i jestem w jedynce w sanatorium Pod Jodłą.
Jaki okaże się pobyt? Mam nadzieję, że spokój, który mnie otacza pozwoli wyciszyć wnętrze a wieczorne tańce rozładują całą energię :D Zarówno pozytywną jak i negatywną :) To taki króciutki wstęp, postaram się za jakiś czas znowu do Was zawitać ;)

Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witajcie moi Drodzy :)
Iwonicz uspokaja mnie swoją ciszą... myśli swobodnie tworzą całość... tylko wieczorne rytmy muzyki i czar tańca sprawia, że spokój zamienia się w emocje ;) Podbijamy z Anusia męskie serca ha ha... (taki żarcik oczywiście ) :D Chociaż... :?: ;)
Nikt z forumowych klubowiczów do nas nie dołączył :(
Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
Kolczasty
Na forum od: 14 sie 2016 19:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Kolczasty »

Dzień dobry bardzo wszystkim mam ogromna prosbe , jadę do białego orła 29 listopada z zus jak tam można się odnaleźć i czy istnieje cień nadzieji na pokój jednoosobowy ????
Kolczasty
Na forum od: 14 sie 2016 19:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Kolczasty »

Przepraszam za błędy , to złośliwy tablet , i czy mogła byś podać mi jeden z tych sznureczków bo nie wyobrażam sobie pobytu w grupowym pokoju
krzycho37
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 10:52
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: krzycho37 »

Witaj teśka. "Iwonicz uspokaja mnie swoją ciszą... myśli swobodnie tworzą całość..." już nie mogę się doczekać piątku kiedy tam zawitam na turnus.
Piszesz że "Nikt z forumowych klubowiczów do nas nie dołączył " choć czytających sporo ja myślę że nie każdy chce odkrywać karty przed wyjazdem, a być może jedzie odpocząć od zgiełku miasta i skupić się na zabiegach co Iwonicz super się do tego nadaje. Pozdrawiam cieplutko. :)
ODPOWIEDZ