Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ! Z nocnych Mareczkow robia sie Ranne Ptaszki i dobrze, szkoda tak pieknego dnia. To ma być piekny, słoneczny wekeend, Serdeczności wszystkim wypoczywającym i pracującym.
Witam Nocne o poranku.Nie chcialam Was budzic ale ja już od 5 rano na nogach Remont pełna parą .Na szczęście serce domu czyli kominek już na ukończeniu Miłego dzionka życzę i dodaje swoje buziaczki .
Ja tam teraz jestem całodobowy Marek.....nie rozróżniam pór dnia.Wszystkie są fajne,a spacer po Krynicy po północy to piękne przeżycie.Łysy wczoraj tak dawał,że latarnie pogasły.