Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.
Tadeo438 zawiodłem się na Tobie ponieważ obiecujesz taniec Paniom a nie dotrzymujesz słowa,nieładnie
To nie portal randkowy,gdzie się wybiera jedną na milion. Nie w porządku.
Pozdrawiam
Alek dokładnie Tadeo wiele obiecywał a wyszła z tego wielka klapa.......zamiast iść na tance to siedział przy komputerze i jak yo wierzyć mężczyznom hahaha.........
Widzę, że życie towarzyskie w Wielkiej Pieniawie nie jest (było) nudne.
Może nie rozwija się tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, ale jest.
Mam nadzieję, że gdy ja będę w Polanicy, to również nie będzie nudno.
Wyjezdzam do Polanicy-Zdroju 23 lipca 2013 do Wielkiej Pieniawy z woj.łodzkiego.Gdyby ktoś sie chciał zabrać lub moge dołączyć ,prosze o kontakt.tel.725 91 91 03