Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Coś ostatnio rano nie mam czasu ......pewnie dlatego,że małż ma drugą zmianę
Skubnę coś z tych smakołyków i lecę do garkolandii
Dzień dobry Małgosiu witam wszystkich śniadaniowiczów miłego piąteczku
Witam na śniadaniu w pracy, domu, ogrodzie, wypoczynku, rehabilitacji...czyli Wszystkich ja pozdrawiam z pracy : ostatni dzień bo od poniedzialku już wypoczynek.rekreacja i rehabilitacja..
Dzień dobry
Dzisiaj tu pusto i głucho,ale przecież to sobota,więc można dłużej poleniuchować w łóżku.
Życzę smacznego wszystkim przybywającym na śniadanko,a także życzę fajnego weekendu.Pod względem pogody zapowiada się bardzo dobrze,a resztę musimy już sami sobie stworzyć
Skończyłam poranną garkolandię.......efektem stania przy kuchni podzielę się z Wami ........smacznego
Witam wszystkich śniadaniowiczów miłej soboty [ obrazek zewnętrzny ]
Witam przy śniadanku ze słonecznej Opolszczyzny
Princi, pyszne racuszki....chyba całą noc smażyłaś żeby nam dogodzić ....później kawką popiję ....i gra.
Miłego,spokojnego dnia
Witam wszytkich na śniadanku ,jeszcze tych co będą póżniej
Poranna kawka od rana , codziennie obowiązkowo
Princi zagościła z placuszkami
Poczęstować się placuszkami , do kawki smakowite
Smacznego śniadanka pozdawiam