kto był w Zimowicie? Rymanów-Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Stas
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 06:06

kto był w Zimowicie? Rymanów-Zdrój

Post autor: Stas »

czy jest ktos kto był w tym sanatorium ostatnio?
joanna1961
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2011 13:39

Re: kto był w Zimowicie? Rymanów-Zdrój

Post autor: joanna1961 »

Witam
Byłam na turnusie z ZUS, ośrodek duży, pokoje do przyjęcia, ale bez większych rewelacji, z łazienkami, są jedynki ale nie polecam bo to ,,dziuple metr na dwa" - mieszkałam w takim i dało się wytrzymać. W ośrodku jest internet, tv, wspaniała baza zabiegowa, sympatyczny i fachowy personel, żywienie na poziomie średnim. Ośrodek położony jest dość wysoko, daleko od centrum, ale to ma swoje zalety -spacery wskazane. Byłam bardzo zadowolona z pobytu. Mogłabym pisać i pisać, jeśli coś pana interesuje proszę pytać, chętnie odpowiem. Joanna
aga64
Na forum od: 16 sie 2011 16:31

Post autor: aga64 »

mam turnus od06.10.2011 Zimowit czy ktoś jedzie w tym terminie?
aga64
Na forum od: 16 sie 2011 16:31

Post autor: aga64 »

jade z zus mam pytanie-czy można dzień wczesniej przyjechac i wykupić nocleg osobie ktora mnie przywiezie?
marlena1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2014 11:30
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: marlena1 »

Tak ja jestem obecnie , jest dobrze, jak na sanatorium ZUS , nie zgadzam się z tymi co krytycznie wypowiadają się na jego temat. Będziecie państwo mile zaskoczeni, tak jak ja, bałam się przyjechać a niepotrzebnie. :) :P
marlena1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2014 11:30
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: marlena1 »

Nie trzeba przyjeżdżać wcześniej , można zarezerwować u oddziałowej pokój np. 2-osobowy.
ODPOWIEDZ