Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Tomasz na termin ,nie narzekaj ,będzie super zobaczysz.Trochę optymizmu:))) ja jadę też do Rymanowa w październiku i jestem pozytywnie nastawiona .Pozdrawiam Małgosia
Małgorzato będziesz musiała biegać do Tomka na tańce bo u ciebie nie ma ale to tylko na drugą stronę mostu. Muzyczka na żywo 4 razy w tygodniu. Powodzenia
Cóż niewielkie będziesz miała możliwości. Tylko u Tomka albo w Zielonym Domku. Kasztanowy Dwór jeśli się nic nie zmieniło to nie polecam. Ostatni orkiestrant to normalny powolniak.
Byłam blisko Rymanowa w Iwoniczu i chodziłam do ,,Krakowiaka,, tam to dopiero były tańce.Tylko trochę ciasno ,na moje możliwości:))) Zresztą jak się ma dobrego partnera to można tańczyć gdziekolwiek
witam wszystkich i dzięki za życzenia ,wiem że kobiety to tylko taniec interesuje , a mnie mówiąc szczerze nie aż tak ,miłe towarzystwo z kobietą to oczywisćie tak , przy okazji można zatanczyć .Pozdrawiam tomasz
apropo jeszcze tanców to wydaje mi się ze tam niżej koło amfiteatru jest lepiej chyba to zdrojowa tak? przypomnijcie jak się mylę .według mnie i nie tylko muzyka jest super byłem w tamtym roku w ziemowicie to byłem kilka razy naprawdę fajnie .