alien na moim turnusie za telewizor (32 cali )żądali 90 zł.
Ustka radość opinie
-
forumowicz
Re: Ustka radość opinie
alien na moim turnusie za telewizor (32 cali )żądali 90 zł.
- alien
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2016 09:00
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 11
Mimo wszystko jest ok poza ośrodkiem.
-
Dagna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sie 2013 14:37
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 2 razy
No jestem pod wrażeniem, że takie luksusy Tobie się trafiały. W tych sanatoriach. w których byłam i z NFZ(2x) i prywatnie to nigdy lodówki w pokoju nie było a czajnik na korytarzu to nadal "normalka" w większości obiektów.alien pisze:Brak w pokoju lodówki,brak telefonu,czajnik na korytarzu,łazienka z grzybkiem w fugach......
Dzięki za opinię bo faktycznie ludzie sami czytają, a potem wracają i nic nie piszą od siebie.
- gracha
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 21 gru 2011 18:43
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
-
forumowicz
Nie złość się Alien , z relacji kuracjuszy , to niemal wszędzie TV jest odpłatne , oczywiście pomijając tzw komercyjnego pacjenta
-
forumowicz
- alien
- Super Kuracjusz

- alien
- Super Kuracjusz

Pomijając bazę noclegową ,która i tak nie zgadza się np. z folderem wydawanym prze firmę Natura ( brak w pokojach leżaków,parawanów,telefonu,itd),obskórne i brudne tapczany...no nie będę się rozwijał bo stwierdzicie,że marudzę,wybrzydzam itd.....nie,porównuję standardy z pobytów z NFZ w Krynicy Górskiej,Kołobrzegu czy Świnoujścia...ale wracając do tematu...pomijając to wszystko,sama sytuacja bezpieczeństwa na obszarze turystyczno -sanatoryjnym..w tamtych kurortach można było spokojnie wieczorem wyjść,zabawić się ,nie było zaczepek i burd...w Ustce? Policja na rogatkach ,podobnie zakamuflowana straż miejska...przez 3 tygodnie widziałem RAZ wóz patrolowy policji i straży miejskiej w pobliżu promenady!!!
Za to wieczorem pijackie burdy,trzaskanie się po mordach i wrzaski do rana i zero reakcji...kompletnie!! Proszę skonfrontować z kimkolwiek kto był w Radości w sezonie lekko przed lub lekko po i miał balkon z szumną nazwą od strony morza .
Reasumując....czy pojechałbym jeszcze raz do Ustki do sanatorium? Tak,zamiast gór...
- Jasmina55
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 cze 2014 16:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
By to mój 2 pobyt w sanatorium i Tęczę stawiam wyżej niż Grację w Ciechocinku.Za zabiegi,za podejście rehabilitantów do kuracjusza ,wyżywienie i wyposażenie pokoju.Z zewnątrz budynek nie powala ale w srodku wszystko było ok.Wiadomo,że nie jest to obiekt z górnej półki ale dobra załoga,to też kapitał,bo zadowolony kuracjusz wróci komercyjnie.
Ustka mnie urzekła i pewnie tam jeszcze wrócę.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy