Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
TB znaczy "idziemy łeb w łeb". chociaż do celu b.daleko
ja dzisiaj wieczorem pociągiem jadę do ukochanego Kołobrzegu. Wrażenia nie omieszkam umieścić na Forum NS
Ilona58 pisze:TB znaczy "idziemy łeb w łeb". chociaż do celu b.daleko
ja dzisiaj wieczorem pociągiem jadę do ukochanego Kołobrzegu. Wrażenia nie omieszkam umieścić na Forum NS
pozdrawiam serdecznie Ilona
Będziemy czekać na skrót informacji Miłego wypoczynku życzę
Witam po dłuższej nieobecności sporo osób już odpoczywa wielu już ma przydział w ręku a ja czekam do jesieni na fajny zwrot może się uda coś wydzwonić pozdrawiam wszystkich
po 2 tygodniowym pobycie w Kołobrzegu melduję się w kolejce. W ciągu ostatniego miesiąca ubyło tylko 687 numerków-b. mało. Cóż poradzić " taki mamy klimat".