Gdańsk Sobieszewo Alma/ Jantar

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
anna101
Na forum od: 23 sie 2016 16:33
Staż sanatoryjny: 0

Re: Gdańsk Sobieszewo Alma/ Jantar

Post autor: anna101 »

witam ja takze zaczynam turnus 26.08 i tez nic niewiem na temat tego sanatorium,czy pokoje sa z lazienkami sa w nich czajniki ,lodowki ?w jaki sprzet wyposazone?
anusia275
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2016 12:41

Post autor: anusia275 »

hej anna101, jak fajnie , że też jedziesz na ten sam turnus od 26-go. Ja jadę z Wrocławia a Ty ? Wyjeżdżam jutro, zarezerwowałam sobie nocleg dzień wcześniej więc jutro mogę Ci napisać jak wyposażone są pokoje. Szukam miłej współlokatorki, mam 59 lat więc gdyby Ci odpowiadała moja osoba odezwij się :) Pozdrawiam serdecznie
anna101
Na forum od: 23 sie 2016 16:33
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: anna101 »

hej czekam na info bylo by mi milo gdyby ktos trzymal dla mnie miejsce ,mi twoj wiek nie przeszkadza ja mam 41 i fajnie by bylo byc razem z toba na pokoju. :) 660 785 273 moj tel.o ilebedzie ci latwiej .
kazimierz 16+
Na forum od: 10 wrz 2016 19:30
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: kazimierz 16+ »

Witam .Jadę na turnus do Sobieszewa na 13 pażdziernika może ktoś jedzie z okolic Ostrłęki lub Lomży .Mogę kogoś zabrać lub zabrać się z kimś dołożę się do paliwa .Pozdrawiam Anna
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Kaziu + (Anno) napisz koniecznie swój osobny post w dziale wyjeżdżam do sanatorium . W tytule umieść miejscowość i datę wyjazdu. Powodzenia .
Będzie bardziej widoczny dla innych tym bardziej ,że oferujesz transport
ODPOWIEDZ