Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
witam ja takze zaczynam turnus 26.08 i tez nic niewiem na temat tego sanatorium,czy pokoje sa z lazienkami sa w nich czajniki ,lodowki ?w jaki sprzet wyposazone?
hej anna101, jak fajnie , że też jedziesz na ten sam turnus od 26-go. Ja jadę z Wrocławia a Ty ? Wyjeżdżam jutro, zarezerwowałam sobie nocleg dzień wcześniej więc jutro mogę Ci napisać jak wyposażone są pokoje. Szukam miłej współlokatorki, mam 59 lat więc gdyby Ci odpowiadała moja osoba odezwij się Pozdrawiam serdecznie
hej czekam na info bylo by mi milo gdyby ktos trzymal dla mnie miejsce ,mi twoj wiek nie przeszkadza ja mam 41 i fajnie by bylo byc razem z toba na pokoju. 660 785 273 moj tel.o ilebedzie ci latwiej .
Witam .Jadę na turnus do Sobieszewa na 13 pażdziernika może ktoś jedzie z okolic Ostrłęki lub Lomży .Mogę kogoś zabrać lub zabrać się z kimś dołożę się do paliwa .Pozdrawiam Anna
Kaziu + (Anno) napisz koniecznie swój osobny post w dziale wyjeżdżam do sanatorium . W tytule umieść miejscowość i datę wyjazdu. Powodzenia .
Będzie bardziej widoczny dla innych tym bardziej ,że oferujesz transport