Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W dniach 22-23 sierpnia br. będę przejazdem w Trójmieście, więc gdyby ktoś z szacownych gdańszczan, sopocian czy gdynian zechciał się spotkać i miał ochotę na kawę lub inny nie mniej szlachetny trunek na Długim Targu, Monciaku czy Skwerze Kościuszki jestem otwarty na propozycje. Rzecz jasna inne osoby bawiące w tym samym czasie w okolicy są równie mile widziane.....
Niestety, nie dało się inaczej... Może będzie mniej tłoczno... Jarmark się skończy Miała być podróż sentymentalna, zapowiada się na kończącą pewien etap w moim życiu. W planach Amber Sky, a potem, jeśli aura będzie łaskawa, spacer plażą z Nowego Portu do Gdyni. Pozdrawiam
Kilka dni do wyjazdu, chętnych na meeting nie widać.... Może dlatego, że początek tygodnia lub brak informacji, że nocleg mam już zarezerwowany . Może innym razem.... Najważniejsze, że podróż chyba wraca do pierwotnych założeń...
Pozdrowienia dla wszystkich...
Byłem, wróciłem...
Podróże do przeszłości nie zawsze bywają udane, no cóż takie jest życie. Co prawda zmienił mi się kierunek spaceru... odwrotny do pierwotnych zamierzeń. Przez chwilę "pobujałem w obłokach" w kabinie, ponoć najwyższego w Polsce, koła widokowego stojącego przy Skwerze Kościuszki w Gdyni. A kolejnego dnia spacerek w deszczu i chłodzie z Gdyni Grabówka do Gdańska Brzeźnio via Sopot.
Podaje za Runtastic :
Odległość 18.24 km
Czas 05:01:14
Kalorie 2024 kcal
Do utraty tych ostatnich nie przywiązywałbym szczególnej uwagi, zniwelowane piwem w Kolibie, Barze Przystań i Grubej Rybie [ obrazek zewnętrzny ]
Specjal thanks to... https://www.youtube.com/watch?v=hsklsxReSe0
Pozdrowienia dla wszystkich....