NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: Celinka52 »

Ja też chce do wód i wszyscy chyba tez i to jest niezmienne, to nasza opoka
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 111 razy

Post autor: Felice »

Nie wszyscy lubią narzekać :?
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

A ja czasem lubię :) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Princi pisze:A ja czasem lubię :) :lol: :lol:
Ha, ja tez to jest takie... oczyszczające :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Celinka52 pisze:
Princi pisze:A ja czasem lubię :) :lol: :lol:
Ha, ja tez to jest takie... oczyszczające :lol:
masz na myśli narzekanie :?: :?: :?: Oj,nie lubię, nie lubię :x Ale cieszę się z poszukiwań zakończonych sukcesem, tj. z rozwinięcia zakładki "więcej" :) Dzięki Felice za wskazanie dobrej dróżki :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

cierpliwa pisze:
Celinka52 pisze: Ha, ja tez to jest takie... oczyszczające :lol:
masz na myśli narzekanie :?: :?: :?: Oj,nie lubię, nie lubię :x Ale cieszę się z poszukiwań zakończonych sukcesem, tj. z rozwinięcia zakładki "więcej" :) Dzięki Felice za wskazanie dobrej dróżki :kwiat: :serce:
Tak, nieczęsto wprawdzie, a wręcz przeciwnie, tak delikatnie, nie każdy wszak jest taki ... cierpliwy :kwiat: :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Pozdrawiam z Z.Łódzkiej,Buziole po raz drugi przesyłam :kwiat: :kwiat: :kwiat: ja już tu troszkę wcześniej wlazłem jakimiś bocznymi drzwiami i nie umiałem się odnaleźć :o dzięki temu że nie udało mi się wejść na forum to poczytałem sobie różne relacje na temat sanatorium-koledzy piszą co to wyprawiali ich znajomi i...koledzy,koleżanki dzielą się rewelacjami,niektórzy są zgorszeni zachowaniem starszych osób-reasumując-bzykanie na każdym kroku-że też ja nigdy takich...ciekawych incydentów na swoich wyjazdach nie miałem :o wódka leje się strumieniami,a Starsi ludzie-może ja też do nich się zaliczam-wyprawiają cuda na parkiecie,i wcale nie widać że są na cokolwiek chorzy-tak że teraz wchodząc na parkiet trza mieć dużą tablicę z wypisanymi...chorobami,tańców Dziadkom się kurna zachciało-a do kościoła krzyżem leżeć i czekać z miną cierpiętnika aż kostucha przyjdzie,pochodzić po kurortach z miną cierpiętnika-bo tu mnie strzyka a tam rwie :!: :!: niestety nikt nie patrzy na to z tego punktu widzenia że pomimo choroby zachowują Pogodę Ducha-i za to im czapki z Głów :!: :!: :!: Durni ludzie cieszą się jak widzą cierpienie-ale jak ktoś potrafi się dobrze bawić mimo swoich niesprawności i chorób to trza go...napiętnować :!: lekturę miałem zajefajną i postanowiłem poprawić się na następnym pobycie w kurorcie i rozrabiać jeszcze bardziej :D Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Och bosze ....czemu mnie nigdy NFZ ne zesłał do takiego kurortu.......biednemu to zawsze wiatr w oczy... ;) :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Celinko, czasem myślę o dodaniu partykuły - nie, ale skoro już wiem, jak, kiedy, dokąd, pojadę do wód, to zostawię mój nick bz. Nota bene taka właśnie jestem. Nie mylić z pewnym "niespotykanie spokojnym człowiekiem", z filmu Barei :?: który miał, co prawda "złote serce", ale był jednocześnie bardzo porywczy :lol:
forumowicz

Andrzeju, ludzie bez pomysłu na siebie i umiejętności ciekawego spędzania czasu zawsze będą interesować się kuracyjnym życiem innych. Większość z nich to hipokryci i frustraci, którzy też by chcieli, ale ... Wszystko będzie ich bulwersować, niestety. Nikt z nas nie urodził się po to, aby zadowalać innych. Poza tym wszyscy jesteśmy dorośli i nie musimy nikogo pytać o pozwolenie na cokolwiek. Tak, jak ja nie muszę wszystkich lubić, czy kochać, tak nie oczekuję tego od innych. Nie trzeba się bratać ze wszystkimi, którzy by tego chcieli. Negatywne komentarze były, są i będą, jak długo będą istniały sanatoria. Ot, nasza polska rzeczywistość skrzeczy...... ;) :roll:
ODPOWIEDZ