Klub Sanatoryjnych Przyjaciół
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Klub Sanatoryjnych Przyjaciół
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
+ + + Dla Andrzeja .andrzej1955 pisze:Witam,nigdy nic nie miałem przeciw Klubowi Sanatoryjnych Przyjaciół-decyzja należy do tych którzy do niego wstępują,ale nie wiem dlaczego Jacku-jak sam siebie określasz...Adminie-nie podoba Ci się Nasze zwykłe jak to określiłeś....ble,blenie wiem co daje uczestnictwo w Klubie-na pewno więcej informacji o danej osobie-My po ble,ble-spotykamy się w realu,i wtedy też czasami jest ....ble,ble bo tak chcemy-a jeżeli po takim poznaniu komuś zaufamy to dzielimy się z tym kimś bardziej poufnymi informacjami-tyle w kwestii-jak to określiłeś...ble,ble-każdy wybiera co mu odpowiada,bo to jest forum i każdy ma prawo wyboru,Pozdrawiam
-
forumowicz
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Andrzeju +
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Klub Sanatoryjnych Przyjaciół na FB...
andrzej1955 pisze: Witam,nigdy nic nie miałem przeciw Klubowi Sanatoryjnych Przyjaciół...
ale nie wiem dlaczego Jacku - nie podoba Ci się Nasze zwykłe jak to określiłeś....ble,blenie wiem co daje uczestnictwo w Klubie-na pewno więcej informacji o danej osobie-My po ble,ble-spotykamy się w realu,i wtedy też czasami jest ....ble,ble bo tak chcemy-a jeżeli po takim poznaniu komuś zaufamy to dzielimy się z tym kimś bardziej poufnymi informacjami
-tyle w kwestii-jak to określiłeś...ble,ble-każdy wybiera co mu odpowiada,bo to jest forum i każdy ma prawo wyboru,
Pozdrawiam
Drogi Andrzeju ...
będę nadzwyczaj zobowiązany jeśli uda Ci się wskazać miejsce - gdzie podobno - wg Twoich słów - miałem "określić" jakoweś " ble,ble"..
Jeśli nie wiesz co daje uczestnictwo w Klubie - to bez osobistego zapoznania - serdecznie radzę się nie wypowiadać ...
Uczestnictwo w FB otwiera wiele drzwi ...
Czasami bywa to ryzykowne ...
Czasami zdarza się jak na każdym portalu, że ktoś liczy na jakieś osobiste zyski...
A w Klubie - były już co najmniej 4 realne spotkania - ja miałem osobistą możliwość uczestniczenia tylko w dwóch...
Kontakty klubowe - te wielostronne - owocują już dwu lub trzystronnymi oraz przenoszą się na poziom poza klubowy.
Bezpośrednie a szczególnie dwustronne zaś kontakty na poziomie FB owocują pomocnymi wskazówkami działającymi już w sferze wyższej...
Resumując - stwierdzam, że po latach upadł totalnie portal Nasza Klasa z którego nie tylko ja wycofałem się likwidując tamże swój profil, tworzą się nowe - tymczasowe portale - zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem społecznym ale i one po wyczerpaniu swoich sfer też upadną...
Pozostaje mi jeszcze odnieść się do wypowiedzi innych userów kwestionujących zasadność funkcjonowania KPS na FB - ale to już czas na kolejną bajkę ...
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
To jest pełny tekst-proszę nim nie manipulowaćandrzej1955 pisze:Witam,nigdy nic nie miałem przeciw Klubowi Sanatoryjnych Przyjaciół-decyzja należy do tych którzy do niego wstępują,ale nie wiem dlaczego Jacku-jak sam siebie określasz...Adminie-nie podoba Ci się Nasze zwykłe jak to określiłeś....ble,blenie wiem co daje uczestnictwo w Klubie-na pewno więcej informacji o danej osobie-My po ble,ble-spotykamy się w realu,i wtedy też czasami jest ....ble,ble bo tak chcemy-a jeżeli po takim poznaniu komuś zaufamy to dzielimy się z tym kimś bardziej poufnymi informacjami-tyle w kwestii-jak to określiłeś...ble,ble-każdy wybiera co mu odpowiada,bo to jest forum i każdy ma prawo wyboru,Pozdrawiam
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: Klub Sanatoryjnych Przyjaciół na FB...
jacky6 pisze:ad 1 / czekam na młodszych do przejęcia buławy marszałkowskiej ...agunia3 pisze:
1/ Jacky6 - dlaczego ''tymczasowy admin''?
2 / Shahid17 - oprócz chęci bycia w Klubie trzeba mieć też konto na fejsiepotem zgłaszasz się Klubu, admin przyjmuje (lub nie
) i już
jestem dość cierpliwy
ad 2 / dobrymi chęciami jest nie tylko ( ... ) brukowane ...
ale bywalcy netowi - bywając choćby ba FB - potrafią do nas trafić ...
miejsc klubowych jest sporo - czekają na wytrwałych i chcących poznać kogoś i cuś więcej aniżeli zwykłe ble - ble ...
..a tu jest ble,ble,proszę mnie nie straszyć-bo boję się tylko TEGO na GÓRZE,co do pisania-pisałem,piszę i będę pisał-gdzie będę chciał,o czym będę chciał i z kim będę chciałbo jest to forum i od cenzurowania moich wypowiedzi jest Admin tego forum co stanowi regulamin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Klub Sanatoryjnych Przyjaciół na FB...
i to jest właśnie przykład manipulacji czyli dopisywania swoich słów do wypowiedzi innych userów...andrzej1955 pisze: ..a tu jest ble,ble,proszę mnie nie straszyć-bo boję się tylko TEGO na GÓRZE,co do pisania-pisałem,piszę i będę pisał-gdzie będę chciał,o czym będę chciał i z kim będę chciałbo jest to forum i od cenzurowania moich wypowiedzi jest Admin tego forum co stanowi regulamin
![]()
![]()
![]()
Jedynie co mogę zasugerować to zmianę miejsca publikacji bo nie za bardzo mieści w pozycji klubowej...