Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
W dniu dzisiejszym w III rundzie eliminacji Ligi Mistrzów Legia Warszawa zremisowała u siebie z AS Trencin 0-0 w pierwszym meczu Legia wygrała 1-0 i awansowała do IV rundy.
Po 21 latach polski zespół znowu zagra w piłkarskiej lidze mistrzów.Dokonała tego Legia Warszawa remisując w rewanżowym meczu z Dundalk 1-1 u siebie w pierwszym meczu Legia wygrała 2-0.
Teraz czekamy na losowanie grup w lidze mistrzów które odbędzie się jutro.
Witam w piękny, niedzielny poranek i życzę miłego dnia - ogląda ktoś dzisiaj meczyk ? Ja, jak na razie, typuje 3-1 ale może jeszcze zmienię - pozdrawiam
Witam.
Miałem też wcześniej napisać ale coś mi wypadło.Oglądanie meczu to mój obowiązek bym sobie nie darował gdybym go odpuścił.
Typuję 3-0 dla biało-czerwonych ale się nie pogniewam jak będzie więcej.
Moja ulubiona cyfra to 5
rano typowałam wynik 5:0 ...mam nadzieję , że jutro zjem pizzę bo taka była stawka
myślę , że Górnik Łęczna nie dałby sobie tyle ,,napykać "