HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

wcale sie niy gniywom, bo żeś mie niy zaskocył :lol: Dopiyro, jak żech przeczytała cołki post,to żech sie kapła, że taki może być komyntorz :lol: Ino wiysz, jo biera cołki rulon, a niy pora sztuk. I to doprowdy niy jes mój rozmiar :shock: :lol: Może kofer to łyknie :?: ;)
forumowicz

Próbowałach dpd, ale kurier pedzioł, że łon niy odbiyro, ino musza mu przywiyźć. To jo sie wystraszyła, że łon ani niy łodbiyro, ani niy dostarczo :o I beztóż byda targać mój dobytek sama. No, tak po prowdzie ino do autobusu, a potym do obiektu. Ale tam, kaj jada, jest jedna (słownie jedna) taxi. A liczyć na przygodnego tryjgra, to strach :shock: Może sie zrobić jakoś krziwda abo nabawić jakijś przepukliny? Nigdy tyż niy wiadomo, w jakij walucie bydzie chcioł zapłaty ? To jo sie już wola pokulać sama z moim kofrym .... i wacikami :lol: :lol: :lol:
forumowicz

chetny pisze:
cierpliwa pisze:Próbowałach dpd, ale kurier pedzioł, że łon niy odbiyro, ino musza mu przywiyźć. To jo sie wystraszyła, że łon ani niy łodbiyro, ani niy dostarczo :o I beztóż byda targać mój dobytek sama. No, tak po prowdzie ino do autobusu, a potym do obiektu. Ale tam, kaj jada, jest jedna (słownie jedna) taxi. A liczyć na przygodnego tryjgra, to strach :shock: Może sie zrobić jakoś krziwda abo nabawić jakijś przepukliny? Nigdy tyż niy wiadomo, w jakij walucie bydzie chcioł zapłaty ? To jo sie już wola pokulać sama z moim kofrym .... i wacikami :lol: :lol: :lol:
Cyz byś do Iwomicza jechała :?: :lol: :lol: bo tam je jedne taksi na colko wieś :lol: :lol: to może se dorob kołecka ze boku jak we dziecinnym kole :lol: :lol:
Tyś niy ino chętny, ale i bystry :D Wiysz, to, co pisałach, to tak z przymrużyniym łoka trza brać. Na tako wieś styknie pora, abo dwie wygodnych szczewików, sportowe łoblycynie, ale do Krakowiaka abo inkszyj Zdrojowyj abo Glorietty musza mieć moje szpileczki. A do szpileczek jakoś kiecuszka, tasieczka, o reszcie niy wspomna. Dobrze wiysz, że cy to mało, cy srogo "dziura", cy Krynica cy Długopole, to zawsze jes rewio mody. Jo i mój krziż momy na szczynście dystans do tego. Ale i tak jes co ciongnąć. I tukej bez komentu, bo mom na myśli ....kofer :lol: Jo bych poszła dalij, może taki mały motorek do kofra :?: :idea:
forumowicz

Dziynki Ci kolego za troska o mój krziż :kwiat: Możno udo mi sie wyciongnąć taryfiorza z betów :lol: wele połednia? Abo łod łobiodu. Coś mi sie zdowo, ze gibcij zakulom sie z moim kofrym niż łon swoim taxi. :lol:
forumowicz

na szczynście niy pod górka :D Byda ciongnąć po plaskatym, ale jak niy dom rady, to se siedna i byda czekać na miejscowego "rescue rangersa" :lol:
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Ponieważ niema +++ to napiszę:

CIERPLIWA CHETNY jesteście świetni, :kwiat: :kwiat: uśmiałam się do łez.
forumowicz

lawenda pisze:Ponieważ niema +++ to napiszę:

CIERPLIWA CHETNY jesteście świetni, :kwiat: :kwiat: uśmiałam się do łez.
Miła Lawendo :serce: My som bardzo radzi (tak szkryflom, bo myśla, że Chętny tyż), że nasze godanie po naszymu, czyli po śląsku, wywołuje "śmieszne" łzy. Jo tyż, jak czytom jakiesik poprzednie posty, to kulom sie ze śmiychu. Z dyscyplin sportowych nojbardzij lubia "szermierka słowno". I znodłach tukej godnego interlokutora 8-) :D 8-). Oba momy ostre jynzyki, ale staromy sie nikogo niy ranić, ale bawić :lol: pozdro. :kwiat:
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I tak trzymajcie. :serce: :serce:
Gorąco pozdrawiam. :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Chetny, co Ty godosz :shock: Przecasz łona miyszko prawie za płotym, wele Anabergu, kero mój Starzyk broł od zadku :lol: Tyś myśloł, że to jest Lawenda z Prowansji :lol: i możno Cie zaprosi na byzuch :lol: A tukej zonk abo rzut beretym :roll: ;) Tak to jes, jak sie oglondo same łobrozki, a niy cyto :roll:
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mili moi póki co to serducho w porządku i facjata również. :lol: :lol:
ODPOWIEDZ