w ośrodku Oaza..... jednak nie zdecydowałem się zostać jednym z "aktorów" ciekawe co z tego wyjdzie
http://ino.online/n.php?wiadomosc=25141&nr=1

Jak ktoś ma parcie na szkło, to nikt go nie powstrzyma. Ani ewentualność kompromitacji, ani żenujący scenariusz. Widziałam coś podobnego, o trzech "Gracjach" mocno przejrzałych, opalających się toplessadamadi pisze:Ciekawe ilu forumowiczów zdecydowało by się na udział w takim przedsięwzięciu![]()
Pan na pierwszym planie to jeden z kuracjuszy który wystąpi w produkcji,ja przyglądając się trochę z boku
całemu wydarzeniu mam mieszane odczucia co do tego co zostanie pokazane i w jaki sposób![]()
Chociaż stałych bywalców forum jest coraz mniej.......najczęściej post,zapytanie,odpowiedz i koniec
Ciekawe co masz na myśli pisząc o niektórych osobach z tego forum?jajacek pisze:Z pewnością kilka osób z forum mogłoby wystąpić w rolach głównychMogłoby być śmiesznie
. Ciekaw jestem co z książką o forumowiczach którą miała pisać Hanna Lee ? Dawno jej nie było na forum jak i wielu fajnych osób sprzed kilku lat
. Może się odezwą .