HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: forumowicz »

lawenda pisze:Mili moi póki co to serducho w porządku i facjata również. :lol: :lol:
Hurra :o :shock: Lawenda spokopiyła po hanysowemu :D Moje gratulacje dla Opolanki :serce: :kwiat:
forumowicz

chetny pisze:Jo cytoł jak żech lukoł skont łona je , jak zech paczoł czy casym na grabki niy wlezie co zech je stracił wele jyj prawyj szłapy :lol: :lol: :lol: :lol: . Bo wiysz jak by wlazła to jom piznom i bydzie miał na cole łojla ;)
abo wyskocy ji buła i bydzie wyglondać jak łofiara domowyj przemocy :cry: ;) we fszyskich barwach, łod śliwki aż po agrest i citrona :lol: . Tak jak jo, jak mie zaatakowała w czółko stalowo barierka w zimie. Bez 6 tydni chodziłach we 8-). Do lata kupa czasu, a jo w ciymnych brelach. I klaruj tukej kożdymu z łosobna, że zupa doprowdy niy boła za słono :evil: :lol:
forumowicz

tyn kawał dostałach jako filmik łod kolegi z Chorzowa. Uśmiołach się do płaczków. Czekom na jeszcze + krem przeciwko faltom pod łoczy :lol:
forumowicz

Chętny, jo widza, że popiyrosz radykalne metody w dziedzinie kosmetyki estetycznej. Możno som tońsze łod botoksu, ale jaki koszt, taki efekt :lol:
forumowicz

Coś mi sie zdowo, żeś pomyloł kukloki :x I kofry :lol: Tyn GPS zaprowadzioł Twoja fantazjo niy wiym kaj :?: Ale nawet tyn somsiod z przeciwka z lornetkom :shock: niy widzi mojego kofra. Niy biera dużo szmat, bo na wsi Iwo styknom getry, swetry i holcoki. Abo jakieś lacie. Do końca lata łostało 2 tydnie, to niy musza brać pelcmantla ani wołnianych fuzekli. Tak żeś mie postraszoł, że byda furgać jak rakieta z moim kofrym, jak mi skopiom żić inwigilatorzy , to pojada incognito 8-) Z malućkom taśkom. I nikomu sie niy prziznom, że jo to jo 8-) :x :lol:
forumowicz

Chetny, coś Ci sie polapcyło. Te grzecne dzieci dostały tyta piyrszego września :lol: , a te rojbry i łosły łostały w niższy klasie ;)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

8-) 8-) :o :o :shock: :shock: :kwiat: :kwiat: :lol: :lol:
forumowicz

Dla niewtajemniczonych - tyta to tzw. róg obfitości, tradycyjnie otrzymują ją pierwszoklasiści 1 września, na rozpoczęcie roku szkolnego. Wypchana jest słodyczami, czasem, ze względów oszczędnościowych - do połowy papierem :( , a tylko na wierzchu są słodycze, batoniki itp. Ja jakoś nie mogę sobie swojej przypomnieć, nawet nie mam zdjęcia z tej okazji. Pewnie sytuacja była mega krytyczna :cry:
forumowicz

chetny pisze:Nic mi sie niy porypcyło ino zech sie zapomnił :( spytać ło ta tyta pora dzionkow tymu :lol: :lol: , no ale jak łosioł był grzecny to tyz mu sie tyta należy :D
Chetny, ale pora dzionków tymu już był wrzesiyń, a niy cyrwiec :?: :roll:
forumowicz

chetny pisze:Teraz mi to godosz że we wrześniu a jo dowół we cyrwcu :lol: :lol:
Pisałach, że Ci sie polapcyło. A możeś chodziył do jakisik specjalnyj szkoły i tam tyty były w cyrwcu? Na łotarcie płaczków po loniu na żić łod łojca za świadectwo? To tyż była jakoś łodmiana "świadectwa z paskiym" - świadectwo łod nauczyciela, a pasek na rzić łod łojca :o :lol:
PS. Mosz coś wspólnego z Baronem 14?
ODPOWIEDZ