Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie, jestem na półmetku. Czas zacząć częściej zaglądać w przeglądarkę. Wszak oczekiwanie też jest przyjemne, może nie tak jak sam wyjazd. Ale...różnie bywa. Szykuję się do przesiadki, na razie 13 wagon. Pozdrawiam kolejkowiczów.
Czy ktoś z forum korzysta z programu "Aktywny Lublin"?
Witajcie,
wysłałam wiadomości na priv. No i czekam na odpowiedź. Dzisiaj zajrzałam do folderu wysłane a tam nic nie ma. Moje listy odpłynęły w eter. Cóś robię nie tak (chodzi o sam moment wysyłania). Także przepraszam agniecha_76 i danusia57. Dokształcę się i napiszę odpowiedź .
A tak w temacie, mój obecny nr to 13312. Pozdrawiam wszystkich .