Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Post autor: forumowicz »

Witaj "ojcze założycielu". Niekoniecznie troje. Była, a raczej przemknęła jak kometa, Beata 555, z łódzkiego zresztą, która będzie w Górniku od 23.09. Im bliżej wyjazdu, tym więcej podglądaczy, a to oznacza, że w Iwoniczu będzie full :shock: Pozdrawiam :kwiat:
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gamlog »

Podglądacze ujawnijcie się :D . Szybkie komety również zapraszamy :D . Bo już odliczamy dni :). Pozostało 22 dni ;) . Cierpliwa oczywiście jeszcze bliżej wyjazdu :)
forumowicz

i jak zwykle bezpośrednio przed wyjazdem kumulacja problemów, niestety :( Ale od czego mój wrodzony optymizm :)
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gamlog »

Cierpliwa już za tydzień będziesz w Iwoniczu, więcej optymizmu ;). Ja powoli zaczynam przygotowania i już najważniejsza rzecz jest, o której zazwyczaj nie pamiętam: korkociąg :D.
forumowicz

:lol: A "coś" do korkociąga dokupi się na miejscu :?: :idea: ;) Tak dokładnie, to zostały mi 4 pełne dni do wyjazdu, bo jadę dzień wcześniej. I jest coraz bardziej nerwowo :cry: W dodatku Zubilewicz zapowiedział mi na podróż 30 St.C. Pewnie gdzieś tam nasze ścieżki się skrzyżują. Jako, że więcej, niż trochę uzależniłam się od tego forum, to będę tutaj zaglądać i komentować "sanatoryjne przypadki kuracjusza poczciwego" :mrgreen: Pozdrawiam i do ewent. :arrow: degustacji ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2016 01:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: efe »

ja nadstawie szklaneczkę i wypije za nasze zdrowie[najlepiej mszalne] :lol: :twisted:
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ja nadstawie szklaneczkę i wypije za nasze zdrowie[najlepiej mszalne] :lol: :twisted:
forumowicz

efe pisze:ja nadstawie szklaneczkę i wypije za nasze zdrowie[najlepiej mszalne] :lol: :twisted:
wszystkiego trzeba spróbować ;) a już koniecznie wypić za zdrowie pań . Pewnie będzie okazja do toastu ;) Pozdrawiam dawno niewidzianego na forum kolegę :serce:
forumowicz

Ale dlaczego mszalne? nie lubię wytrawnego :cry: :x
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Kolega był zajęty gdyż sąsiadka podrzuciła mi kotkę o imieniu-MIZIA i musiałem się nią zająć.Cały dzień miałczała mi do ucha tylko wieczorami mam spokój,za zdrowie pań wypije zwłaszcza za te które umieją prasować. :lol:
ODPOWIEDZ