Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzeju,a cóż to jest czerwona beretka- czy aby mnie biedna pracownicę oświaty stac na to? Jesteś prawdziwym pocieszycielem strapionych forumowiczek. Liczę na Twoja pomoc. Pozdrawiam cieplutko.
W kwestii wyjaśnienia - u mnie czerwona beretka, używana w szczególnych okazjach, zwyczajowo służy między innymi jako rekwizyt do przeprosin, a koszt chyba niewielki, poza tym sprawdzę w szafie czy gdzieś się nie poniewiera, efekt gwarantowany przy przeprosinach u Ziomala
Irenko. tu chodzi o kolor a nie to czy z antenką czy bez a na temat zabierania czy nie, czegokolwiek na wyjazd do Ciechocinka to decydujecie Wy osobiśćie, na jważniejsze to zabrać dobry humor
andrzej1955 pisze:Irenko. tu chodzi o kolor a nie to czy z antenką czy bez a na temat zabierania czy nie, czegokolwiek na wyjazd do Ciechocinka to decydujecie Wy osobiśćie, na jważniejsze to zabrać dobry humor
Andrzeju dobry humor mam w pakiecie z optymizmem, bez tego nigdzie się nie ruszam dobrej nocy