Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej! Czy ktoś jedzie w tym terminie? Jadę z Wrocławia. Czyżby nikt jeszcze nie dostał przydziału w tym terminie. Smutno będzie jechać samej w pociągu przez 5 godzin.
Jipsi7 pisze:Hej! Czy ktoś jedzie w tym terminie? Jadę z Wrocławia. Czyżby nikt jeszcze nie dostał przydziału w tym terminie. Smutno będzie jechać samej w pociągu przez 5 godzin.
Może i smutno ale to i tak niewiele godzin będziesz w podróży...ja jechałam busem 11 godzin i żyję jak widać i słychać hi hi.
Przeżyjesz i pomyśl co takiego pięknego czeka Cię na miejscu a zrobi Ci się weselej.
Pewnie macie rację, że czas szybko zleci, ale w towarzystwie zawsze raźniej. Cieszę się, że macie tak dobre opinie o tym sanatorium. Najbardziej zależy mi na dobrej bazie zabiegowej,
To nikt nie chce ze mną jechać do Sopotu? Termin dobry, towarzystwo też nie najgorsze więc może ktoś się skusi. Fajnie byłoby mieć towarzystwo w podróży.