Iwonicz...Biały Orzeł 27.10-17.11

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
7margaret
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2014 17:35
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Iwonicz...Biały Orzeł 27.10-17.11

Post autor: 7margaret »

Witaj ,pozdrów ode mnie Iwonicz i sanatorium,,Biały Orzeł,, bardzo miło wspominam to miejsce.Na pewno nie będziesz żałowała .Pozdrawiam serdecznie Małgosia :)) :P
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2016 18:44
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Honorka »

Witaj Małgosiu...Oczywiście że pozdrowię zarówno Iwonicz jak i sanatorium :) :) :) ...Pewnie że będzie dobrze, jakby mogło być inaczej, znajdzie sie jakies fajne towarzystwo jak to się mówi,,,Do tańca i do różańca ,,i trzy tygodnie zlecą jak z bicza :( :( :( aż żal będzie wyjeżdżać....Pozdrawiam....
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Okiii....Być może z początkiem września wyjadę i mogę nie mieć dostępu do neta , ale Ty zapewne będziesz bardzo zorientowany w temacie ,,,, :D :D :D To Ciebie wtedy podpytam .... :D :D ..Pozdrawiam....
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Naprawdę nie ma tu osób , które w tym terminie wyjeżdżają do Iwonicza Zdroju?? :( :( :( :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam Cię coś nkt się nie odzywa odnośnie tego wyjazdu ,chyba będziesz sama w tym sanatorium ,Pozdrawiam tomasz
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Spokojnie dam rade :D :D :D :D ... Ty tez masz tylko mnie jako pasażerke,może to i dla Ciebie lepiej przynajmniej w czasie jazdy kobiety Cie nie zagadaja :D :D :D ....Pozdrawiam z Niemiec....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

dzięki że się odezwałaś z obczyzny, a to ze mam tylko Ciebie to fakt a czy odwrotnie też?? Pozdrawiam miłej pracy
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No tak ..teraz pracuje a potem będę się kurować ...oby tylko jesienna pogoda dopisała :D :D :D ...Żeby tylko mozna było gdzies nosa wysadzic poza drzwi podczas tej kuracji....Pozdrawiam
ewlinka7
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 cze 2014 20:24
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ewlinka7 »

Hej Honorka - widzę, że wybierasz się do Białego Orła 27.10 :D Ja zaczynam turnus 05.11, więc mam nadzieję, że uda nam się spotkać na miejscu - będziesz już wiedziała co i jak :D więc zanim tam dojadę, liczę z Twojej strony na praktyczne porady wszelkiego typu :) :) Pozdrawiam serdecznie :D :D
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hej Elwinka...o tak wybieram się w to miejsce i nie wiem co tam zastane :D :) :) :) ale jestem dobrej mysli.. Czyli te turnusy są co tydzień jak widzę....poznasz fajnych ludzi a oni musza za kilka dni wyjechać ..fatalnie...jakoś się spotkamy tymbardziej ze to niewielkie sanatorium..i z chęcią podzielę się wszelkimi zdobytymi wiadomościami na temat tego miejsca. :) :) . :D Pozdrawiam..
ODPOWIEDZ