NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Post autor: Wienia »

Cześć dziewczyny!, :kwiat:
Ale mi się porobiło :twisted: nie moge sie w żaden sposób zalogować i musiałam założyć nowe konto.Nie bardzo wiem czy można bedzie powrócić do starego.A ponieważ mam mało postów nie moge na priw nic napisać.Pozdrawiam Wienia :kwiat:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

No właśnie zastanawiałam się przed chwilą,co Ty tak zmieniłaś nic ?
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aniu parę dni się meczyłam aby się zalogować ,chociaż wcale sie nie wylogowywałam,w koncu założyłam nowe konto,będę jeszcze pisać do Admina czy można będzie wrócić do poprzedniego.Nie jestem mocna w te klocki.Jeśli się nie uda zostanie jak jest.Ważne,że mogę pisać,bo mnie :evil: brali,że tylko mogłam czytać.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja też nie jestem mocna w sprawach technicznych.Ważne,że jesteś z nami,będzie weselej.Myślałam,że przeniosłaś się na FB,jak to chyba większość zrobiła.Nawet temat śniadaniowy opustoszał,a szkoda.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz rację Aniu porobiło się po tych wprowadzonych nowościach trochę zamieszania i jak by mniej osób się udziela.Ale na razie tyle tutaj bo nie na temat i jeszce mi się oberwie.Pozdrawiam i dobrej nocki. :kwiat:
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: goośka71 »

Anna-K pisze:Gosia,ja nie mam specjalnego rozeznania w tej kwestii.Jeżeli tak mówisz,to pewnie wiesz i masz rację.Szczerze mówiąc nie obraziłabym się na Sylwka w sanatorium i najlepiej w Kołobrzegu,natomiast święta wolę spędzić z rodziną.
O to chodzi Ania
Dla mnie czas BN wraz z Sylwestrem to czas, który powinno się spędzić z rodziną i byłabym bardzo nieszczęśliwą gdybym dostała na tę porę przydział.
Ale na razie nie będę się tym zamartwiać, tylko codziennie śledzić kolejkę , wyliczać i spekulować bo to fajne zajęcie jest :)
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gosiu,sama jestem ciekawa jak to się wam oczekującym poukłada.Życzę wam jak najlepiej i obyście się dziewczyny z przydziałów cieszyły,a wtedy będę się radowała razem z wami.Adrenalina wzrasta z dnia na dzień,wszyscy znamy to uczucie.
Pozdrawiam,życzę miłego weekendu :kwiat:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

To ja ze swoim numerem 6917 to pewnie dostane w lutym, a składałam 6 listopada 2014 roku.Chociaz może w styczniu? Byłam raz w styczniu w sanatorium Radośc w Ustce własnie na przełomie styczeń luty i bardzo dobrze ten wyjazd wspominam.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Małgoniu,ja już nie wybrzydzam pory roku kiedy mam jechać,najważniejsze ,że mogę wyjechać.Dla mnie każda pora roku jest dobra na wyjazd sanatoryjny,jedynie w okresie świąt preferuje aby być w domku z najbliższymi.
Istotnie możesz otrzymać tak jak mówisz,w karnawale,to też dobrze.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bozenag »

wieslawa kowalska633 pisze:Cześć dziewczyny!, :kwiat:
Ale mi się porobiło :twisted: nie moge sie w żaden sposób zalogować i musiałam założyć nowe konto.Nie bardzo wiem czy można bedzie powrócić do starego.A ponieważ mam mało postów nie moge na priw nic napisać.Pozdrawiam Wienia :kwiat:
Witaj Wiesiu tam gdzie się logujesz jest taka opcja zapomniałam hasło :) tam możesz zmienić hasło jak nie pamiętasz ;) pozdrawiam :) :kwiat:
ODPOWIEDZ