Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry
W Poznaniu rano tylko 9 stopni...i czekamy na słoneczko które ma się pojawić później trzeba zmienić garderobę...i przygotować organizm do innej temperatury....
Mój termometr wskazuje tylko 3 stopnie ale słońce świeci. Czym prędzej sprawdziłam prognozę dzisiaj ma być tylko 14 stopni cóż za brutalny koniec lata Ubierzcie się cieplutko
Małopolska zimna Musiałam wyjść wcześnie rano i brrr tylko 7 stopni i zimny północny wiatr.
Chętnie wskoczyłabym z powrotem pod kołderkę.Pozdrawiam i ciepełka życzę.
Dzień dobry
Kraków także zimny,tylko +9 stopni.Momentami słonko prześwituje między chmurami.Niestety to już jest prawie jesień.
Pozdrawiam i życzę słońca
Witam w ostatni dzień lata od jutra jesień aby była słoneczna i cieplutka
W Poznaniu poranek z temperaturą 11 stopni...ale słoneczko tez ma być...więc czekamy za witaminką D pozdrawiam wszystkie regiony