Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tb50
Życzę Ci "ustrzelenia" ze zwrotów super miejscówki. Może być Krynica Zrobimy wówczas kolejny zlot z NS. Ja ma nr baaaaardzo daleki ,ale też będę próbowała " coś upolować" ze zwrotów za rok Pozdrawiam cieplutko
Witam serdecznie wszystkich oczekujących i jednocześnie dołączam. To mój pierwszy wyjazd, wniosek składałam 12.03.2015r, w tej chwili skierowanie zostało skierowane do weryfikacji przy numerze 960, informacja o cofnięciu na stronie ukazała się 16.09 natomiast pismo z NFZ-tu otrzymałam wczoraj czyli 23.09. Do lekarza biegnę w poniedziałek. Jak myślicie czy będę musiała robić jakieś dodatkowe badania? Czy mogę sama odnieść wniosek do NFZ-tu żeby było szybciej? Czy jest ktoś w podobnej sytuacji? Mój profil to neurologia. Pozdrawiam serdecznie
Witaj Monica 76 nie musisz robić badań Twój lekarz potwierdzi i jeśli Ci da , to możesz zanieść sama do NFZ
Jeśli nie to wyśle sam , będziesz miała okazję zobaczyć gdzie masz przydział .Życzę dobrego przydziału i dobrego kurowania się
Monika76
Jestem w takiej samej sytuacji jak Ty. Właśnie mój wniosek jest w weryfikacji. Jeszcze pisma nie dostałam, ale to podobno kwestia paru dni. Składałyśmy wniosek w jednym czasie, różni nas raptem parę dni pozdrawiam.