Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
fredi pisze:"Alis"
No ja mam dolne drogi (astma). Dwa lata temu jak składałam wniosek na Batorego, sama dołączyłam pismo ,że proszę nad morzem i dali. Teraz też prosiłam rejony nadmorskie, a co dadzą zobaczymy. Jak dzwoniłam do ZUS w czerwcu , to mi powiedzieli, że są przesunięcia i dostanę sierpień/wrzesień a tu i tak cisza. Te 22 miesiące (co je mam napisane w piśmie od ZUS) można między bajki włożyć . Ech życie...
fredi - ten ZUS , to pomyłka
Tym razem ja też czekam z pulmonologii , ale dopiero 14 miesięcy Liczę jednak na zwrot w styczniu
malgonia pisze:A jak to się ma do zapisu...... Skierowania ustawiane są w odrębnych kolejkach z uwagi na wskazany przez lekarza balneologa rodzaj leczenia.Czyli jeżeli mam inne schorzenie to moge juz dostać?
fredi pisze:"Alis"
No ja mam dolne drogi (astma). Dwa lata temu jak składałam wniosek na Batorego, sama dołączyłam pismo ,że proszę nad morzem i dali. Teraz też prosiłam rejony nadmorskie, a co dadzą zobaczymy. Jak dzwoniłam do ZUS w czerwcu , to mi powiedzieli, że są przesunięcia i dostanę sierpień/wrzesień a tu i tak cisza. Te 22 miesiące (co je mam napisane w piśmie od ZUS) można między bajki włożyć . Ech życie...
fredi - ten ZUS , to pomyłka
Tym razem ja też czekam z pulmonologii , ale dopiero 14 miesięcy Liczę jednak na zwrot w styczniu
Witaj Gieniu ja też liczę na styczeń lub luty na zwroty żeby tylko weryfikacja przyszła w grudniu to będzie ok pozdrawiam
bozenag tak wysyłają do Buska nasza forumowa koleżanka Martyna dostała tam skierowanie ale już nie pamiętam czy to był
czerwiec może lipiec br.Pozdrawiam.
martynaQ pisze:Witam wszystkich forumowiczów Zaglądam tutaj i czytam,no i nie mogę się doczytać tego,żeby ktoś jechał do Buska w tym samym czasie co ja Wygląda na to,że pojadę tam sama
Znalazłam ten post ale koleżanka jest nie aktywna bo coś by Ci podpowiedziała.
Dziękuje dziewczyny szukam jakieś dobre sanatorium z dobrymi zabiegami bo coś mi nogi wysiadają i tak czytając na tym forum to wyczytałam że Bukso ma najlepsze zabiegi a styczeń lub luty można wybrać ze zwrotów to może akurat się uda pozdrawiam
bozenag pisze:Dziewczyny czy wiecie czy małopolski NFZ wysyła do Buzka Zdrój ?
Tak, wysyła. I to do kliku sanatoriów. Moja koleżanka była raz w Rafale i raz w Krystynie. Do wniosku dołączyła pismo, że prosi do Buska i dali bez problemu .