Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam właśnie przed sobą cały cykl o Eberhardzie Mocku bardzo kuszące.Nie wiem dlaczego,ale nic Krajewskiego nie czytałam.
Szkoda trochę,że to ebooki,zdecydowanie wolę tradycyjne książki.
Ale jak się nie ma,co się lubi...
Kończę właśnie ""Wołyń"" Marka A. Koprowskiego Trzytomowa epopeja losów mieszkańców tego regionu. Wspomnienia czyta się jednym tchem . Losy wojenne i powojenne Bohaterów opowiadających o swoich przeżyciach i walce z bandami UPA ,sowietami i niemcami a także z władzami komunistycznymi w okresie powojennym . Polecam
Ja poszłam na łatwiznę i zamiast czytać .....obejrzałam
Teraz między zabiegami czytam " Tęcza sześć" Toma Clancy
Aby zwalczyć terroryzm zostaje powołana do życia supertajna międzynarodowa jednostka antyterrorystyczna o nazwie Tęcza, w skład której wchodzą przedstawiciele jednostek specjalnych państw NATO. Tuż po powołaniu oddziału, świat ogarnia fala zamachów terrorystycznych
Dzisiaj wybieram się do biblioteki , nie bardzo wiem co chcę wziąć chociaż mam kilka tytułów zapisanych , tylko co z tego ? najczęściej nie ma ich na półce .
Princi trylogia Wołyń nie jest kanwą scenariusza do filmu Smarzowskiego . Dwie różne sprawy . łączy je tylko ten sam tytuł książki i filmu. sorki
Choć tematyka podobna .
Basiu może coś Rybałtowskiej?
czytam wzruszającą książkę GUY SAJERA "" Zapomniany żołnierz
Dodam ,że z zapartym tchem . dano nie czytałem tak dobrze napisanych wspomnień młodego wówczas 17 letniego żołnierza niemieckiej armii
Ja dziś wchłonęłam książkę o ludzkiej dobroci (takie to teraz niemodne ) Po jej przeczytaniu aż chce się być lepszym człowiekiem.
Książka o sile kobiet takich zwyczajnych kobiet,które potrafiły ją w sobie odkryć. No women,no cry
Wiecie co, ja od zamknięcia na początku wakacji już drugiej mojej biblioteki, pozostałam z pięcioma książkami. Ciągle szukam innych możliwości, na szczęście są;) bo lubię czytać, więc jeszcze jedna książka została do przeczytania
Moje miasto (wro) pozbawia ludzi dostępu do bibliotek! W połowie listopada podobno ma zostać otwarta biblioteka tej części miasta.
W mojej dzielnicy jest 5 bibliotek.Do dwóch mam przysłowiowy rzut beretem.
Rezerwuję książki internetowo,dostaję sms o tym,że jest do odbioru.Ponadto ludzie pracujący tam są tak mili i uczynni,że chce się zaglądać tam.Czasem szukamy jakiejś pozycji i biblioteka dość chętnie zakupuje.
Felice, też rezerwuję w innych bibliotekach przez net. Jednak zamykanie małych bibliotek, żeby stworzyć jedną wielką, w koszmarnej budowli, niepasującej do bardzo starego Psiego Pola, brr, nic o polityce nie chcę pisać