Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kruszynka2 pisze:Ale cisza wszyscy się pakują a ja nie Robię wszystko inne ,ale nie pakowanie
Już raz spakowałam się tydzień wcześniej i co? ano złamałam kość w nodze .Może to jakaś przestroga i powinnam dzień przed wyjazdem? Niebawem zastanie mnie ten dzień przed ....tylko czy zdążę ?
no to mamy podobnie, bo ja tylko walizkę przewietrzyłam:):):) a nie można by tak bez tych walizeczek na żywioł się teleportować do Krynicy:)
Za dwa tygodnie będę już w Krynicy. Cieszę się na spotkanie z Wami Nikogo nie chcę podpuszczać nie ma to tamto. Ja jestem zagubioną bidulką i może tak naiwnie pytam. A Kruszynko2 trzymam za słowo z tym wyjaśnianiem. A w tak zwanym międzyczasie to preferujecie wędrówki, tańce czy kawusie.
Szalhan z lekka zadaszony reszta dachu to mój pokoik potrzebującym udzielam schronienia i nawet fotelika mam kawalek dla miłych gosci
Słoneczkowa Pani hm i o to jest pytanie działa do ...godz..potem spacerek z ........tutaj do.... i stąd .......tam i juz gra