Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, dostałem skierowanie do Ustronia, jednak przewoźnik który obsługiwał trasę Warszawa-Ustroń zawiesił połączenie. Szukam teraz jakiejś alternatywy. Planuje jechać pociągiem do Krakowa, a później jakaś przesiadka. No właśnie, tylko jaka? Chciałbym uniknąć autokarów/busów. Wiem że w Ustroniu jest stacja kolejowa, jednak nie wiem skąd do niej coś dojeżdża, czy w ogóle jest jeszcze aktywna? Znalazłem jakieś informacje ze możliwy dojazd PKP z Krakowa, Częstochowy, ale to chyba dawno i nie prawda. Proszę o jakieś wskazówki osób które znalazły optymalny sposób dojazdu.
Sprawdz w E-podrózniku tam najlepiej wpisać też konkretny dzień .Patrzyłam ale nie wiem kiedy jedziesz .E -podróznik zawiera aktualny rozkład jazdy .Jest pociąg z Krakowa do Ustronia w róznych godzinach,
A może Bla Bla Car?
Tak, wiem jak otworzyć link. Dziękuję.
Niestety dalej nie znajduję połączenia PKP które dojeżdża do Ustronia.
Głównym kryterium wyboru pociągu do Krakowa jest kuszetka. Ze względu na stan zdrowia chce unikać siedzenia.
W tej chwili są jakieś niedogodności kolejowe w tamtym regionie i jeździ autobusowa linia zastępcza.
W tej sytuacji to chyba najlepiej w Krakowie wsiąść w bezpośredni autobus do Ustronia.Obsługuje tą trasę firma TRAF-line i jest kilka autobusów w ciągu dnia.Zapewne wygodniej niż z kilkoma przesiadkami.